vitamin Shaklee

10 Vitamin Shaklee Terlaris & Hangat Di Pasaran – Part 1

Mei 2017 ni genap tahun ke 4 saya sebagai pengguna vitamin Shaklee.

Pejam celik, pejam celik.. eh! sekejap je dah sampai 4 tahun. Sampai hari ni masih  setia telan vitamin secara konsisten berbanding zaman-zaman dulu. Zaman belum tahu & belum kenal.

Dalam 22 jenis vitamin Shaklee khusus bahagian nutrisi umum, ada 10 produk yang paling top menjadi pilihan & kegemaran customers.

Nak kata customer pilih sebab harga? Oh jauh sekali. Sebab yang paling top tu lah vitamin premium Shaklee.

10 Vitamin Shaklee Yang Paling Digemari Ramai

(1) Vitamin Shaklee Terlaris: Vivix

vitamin shaklee

Si tonik merah yang pekat & enak ni kegemaran saya juga. Dulu pernah dapat free masa lucky draw. Botol kedua saya beli nak test guna berpantang bersalin si Lutfi.

Alhamdulillah memang power sangat effect.

Luka jahitan lepas bersalin cepat baik. Dalam tempoh 10 hari ke 2 minggu tu, saya dah tak terasa nak kepit-kepit masa jalan sebab dah tak mudah terasa nyilu lagi macam seminggu yang pertama selepas bersalin.

Vivix adalah ramuan botanikal yang membekalkan antioksidan kuat resveratrol & beberapa jenis polifenol yang lain, antara yang terbaik meningkatkan kesihatan semua golongan yang sihat & di kalangan pesakit kronik.

2) Vitamin Shaklee Terlaris: Energizing Soy Protein

vitamin shaklee

Walaupun jatuh ke tangga ke 2, ESP adalah antara yang paling dirisaukan kalau tiba-tiba HQ announce stok dah tinggal sikit @ almost sold out!

vitamin shaklee

Bikin gawat tau semua orang.

Bayangkan dah 2 kali dalam tempoh kurang dari sebulan, HQ bukak untuk SID shopping online dengan limited order. Tapi, boleh sold out dalam masa kurang dari beberapa jam.

Alhamdulillah saya sempat grab!  🙂

3) Vitamin Shaklee Terlaris: Omega Guard

vitamin shaklee

Best juga. Saya sendiri masih amalkan & beri parents saya minyak ikan tulen Shaklee ini.

Kak Auni yang sekarang umurnya 4 tahun sangat petah bercakap seawal umur 2 tahun lagi asbab minyak ikan ni juga. Dulu selalu letak dalam susu dia masa umur setahun sebab Auni asyik ada kahak & mudah demam sejak bayi.

Auni adalah satu-satunya anak kami yang tinggal di taska sejak umur 2 bulan sebab ketika itu saya masih bekerja makan gaji.

vitamin Shaklee

Saya beri ayah Omega Guard untuk kawal inflammation yang ada dalam badan ayah disebabkan oleh gout. Sebagai langkah penjagaan kesihatan, ayah amalkan minyak ikan ni setiap hari.

Kita sambung 7 lagi vitamin Shaklee yang terlaris di bahagian kedua ya.

Anda Ingin Dapatkan Mana-mana Vitamin Shaklee Yang Terlaris Ni Segera ?

Atau terus call 019-7646021 (Puan Zaleha) untuk sebarang pertanyaan anda  🙂 

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge