vitamin Shaklee

10 Vitamin Shaklee Terlaris & Hangat Di Pasaran – Part 2

Kita sambung bincangkan pasal vitamin Shaklee yang paling laris pilihan ramai kat sini pula. Untuk part 1, boleh baca semula kat sini.

10 Vitamin Shaklee Terlaris : 7 Vitamin selepas Vivix, ESP & Omega Guard

(4) Vitamin Shaklee Terlaris : Sustained Release Vita-C Plus

Siapa nak kulit cantik, wajib ambil vitamin C.. hehehe..┬á ­čść

Berada di tangga ke 4 bukan calang-calang nih. Vitamin C Shaklee antara vitamin C terbaik di pasaran sebab:

  • harganya berpatutan & jimat. Sebotol boleh guna 3-6 bulan ikut kepada keperluan seseorang
  • pelbagai guna. Dari nak tingkatkan sistem imun kepada nak kulit cantik
  • ikhtiar paling bajet untuk sesiapa yang nak berhenti merokok. Yang terbaik of course si Vivix.

vitamin Shaklee terlaris

(5) Vitamin Shaklee Terlaris : Ostematrix

Oh my.. yang ni pun sangat jadi rebutan. Dah 2 bulan sold out. Siap ada customer pesan, tolong inform beliau jika stok dah ada. Memang beliau nak borong banyak tu  :mrgreen:

Ostematrix bukan sekadar kalsium.

Sebab tu ramai suka. Dari ibu hamil yang nak elak kekurangan kalsium/ sakit pinggang/ atasi sembelit, sampailah untuk sesapa yang tengah ada migrain pun sangat membantu.

vitamin Shaklee terlaris

(6) Vitamin Shaklee Terlaris : Alfalfa Complex

Alfalfa terkenal dengan kaya nutrisi sebab sifat tumbuhan alfalfa ni, akarnya boleh menjulur jauh ke dalam tanah untuk serap nutrient yang terbaik.

Shaklee pilih untuk guna daun Alfalfa yang matang & organik saja. Bukan sebarang-sebarang daun boleh petik & proses. Wajib lalu 200 ujian kualiti setiap tahun.

Best seller untuk Alfalfa mostly untuk:

  • ibu menyusu (milk booster)
  • detox
  • buang lemak berlebihan
  • resdung

vitamin Shaklee terlaris

(7) Vitamin Shaklee Terlaris : Vita-E Complex

Siapa ada parut jerawat/ parut chicken pox lama-lama, wajib beli Vitamin E Shaklee ni. Boleh guna untuk makan & juga masker luaran.

Selain famous di kalangan wanita yang nak kulit cantik, vitamin E ni popular jugak sebagai vitamin cinta untuk pasangan suami isteri eratkan kembali hubungan kelamin yang suam suam suku tu.. Tak percaya? cer try test┬á ­čść (AWAS: suami isteri saja ya!)

vitamin Shaklee terlaris

(8) Vitamin Shaklee Terlaris : Vitalea

Inilah dia vitamin tertua di dunia!

Vitalea adalah multivitamin & multimineral (28 jenis) yang eksklusif dicipta oleh Dr Forest C Shaklee pada tahun 1915.

Siapa yang banyak sangat berdiet/ berpantang macam-macam tak boleh makan, wajib ambil Vitalea.

vitamin Shaklee terlaris

(9) Vitamin Shaklee Terlaris : Shaklee Collagen Powder

Walaupun harganya agak wow jika dibandingkan dengan produk kolagen lain di pasaran, namun, Shaklee Collagen Powder (SCP) ni tetap ada pelanggan setianya tersendiri.

Sebab ia sangat berkualiti. Kolagen bukan dari sisik ikan talapia/ rumpai laut tapi dari gred premium iaitu kolagen sisik ikan merah!┬á ­čśë

Siapa tu yang selalu guna SCP ni?

  • untuk anjalkan kulit wajah & aset-aset wanita yang kendur
  • untuk kesihatan tulang & sendi
  • untuk masalah liang pori yang besar
  • untuk mereka yang ada masalah jeragat teruk
  • untuk masalah parut

vitamin Shaklee terlaris

(10) Vitamin Shaklee Terlaris : Lecithin

Kalau nak bagi lebih cerdik & bijak, boleh konsisten ambik Omega Guard. Tapi, kalau rasa selalu asyik lupa & hilang fokus, silalah ambil Lecithin ni.

Lecithin kaya dengan kolina antara mikronutrien yang membantu dalam sistem saraf.

Tapi, Lecithin ni lagi top di kalangan mereka yang nak buang lemak degil & turunkan berat badan tau!  :mrgreen:

vitamin Shaklee terlaris

Best kan? Hehehe.. Semua best. Semua saya dah guna!

Ada yang nak order & dapatkan cepat mana-mana vitamin Shaklee yang terhangat di pasaran ni?

Atau terus hubungi kami 019-7646021 (Puan Zaleha) jika ada sebarang kemusykilan.

Konsultasi exclusive selepas pembelian percuma untuk customer kami sahaja┬á ­čśë



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge