testimoni garlic complex

11 Testimoni Garlic Complex Shaklee Terbukti Terbaik Untuk Kesihatan

Tak kenal maka takkan pernah jatuh cinta.

Dulu, saya sendiri tak kenal sangat apa kelebihan yang ada pada bawang putih Shaklee ni. Jauh sekali la nak faham apa fungsinya yang sebenar.

Sampailah saya sendiri ikhtiar guna masa demam kuat November baru-baru ni. Saya sharekan testimoni garlic complex saya sendiri kat bawah ni nanti.

Pernah ada kawan dalam susur galur kami share, ada customer dia boleh borong berbotol-botol Garlic Complex ni. Terkejut dengar..hahah :mrgreen:

Rahsia & Kelebihan Garlic Complex Shaklee

Nak kata rahsia, bukanlah rahsia sangat.

Bagi pengamal natural remedies, semua dah tahu yang garlic atau bawang putih ni memang antara herba yang terbaik untuk mengatasi pelbagai masalah macam demam/ selesema & yang seumpama dengannya.

Cuma, yang jadi specialnya Garlic Complex Shaklee ni sebab ia adalah suplemen mudah nak dibawa & juga mudah untuk diambil khususnya yang sukar telan bawang putih secara mentah.

Harganya?

Murah sekali jika nak dibandingkan dengan 1001 khasiat yang ada pada bawang putih Shaklee ni.

khasiat garlic complex

Testimoni Garlic Complex Shaklee 1:

“Saya Lebih Kuat Melawan Sakit Demam Sambil Teruskan Aktiviti Harian” – Puan Zaleha

Inilah dia testimoni dari saya sendiri.

November lepas, saya diserang demam, batuk & selesema setelah hampir setahun Allah Pinjamkan kekuatan utk saya tak jatuh sakit. Alhamdulillah.

Masa tu, saya sendiri tak ambik dah ubat-ubatan hospital/klinik utk turunkan suhu demam/ cairkan kahak/ redakan lemah badan yang dialami.

Bersama-sama suplemen yang lain (Omega Guard – utk cairkan kahak & SR Vita C – utk imuniti), saya ikhtiar telan Garlic Complex 2 biji selama 3 hari berturut-turut. Saya buat dengan yakin bahawa ia adalah antibiotik yang semulajadi tanpa perlu saya risiko kan diri bergantung pada any medication.

testimoni garlic complex

Alhamdulillah, walaupun bukan terus sihat tutptup macam makan ubat, dalam hari ke 4 tu saya dah pulih sepenuhnya dari demam panas mahupun sakit tekak yang berpanjangan.

====================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 2:

“Mak allergik dengan ubat demam, Alhamdulillah ada Garlic ni sebagai pengganti” – Syida

Mestilah jalan mudah bila demam, ramai pilih paracetamol kan? Walhal ia bukanlah penyelesaian yang terbaik untuk suatu jangka masa yang panjang.

Syukur juga bila badan kita sendiri dapat menolak. Macam yang berlaku kepada ummi Puan Syida ni.

Setidak-tidaknya, tidak perlu sampai buah pinggang atau organ dalaman yang lain rosak sebelum masanya disebabkan oleh pelbagai ubat sintetik di pasaran.

testimoni garlic complex

 =============================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 3:

 “Saya beri suami yang demam Garlic Complex sebagai antibiotik semulajadi”- Puan Arnitestimoni garlic complex

=================================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 4:

“Sejak emak saya makan Garlic Complex, emak dah mudah bangun pagi & urat kat lipatan kaki dah tak sakit lagi” – Sue

testimoni garlic complex

==================================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 5:

“Customer saya borong 2 botol Garlic Complex untuk masalah keputihan. Alhamdulillah puas hati, terus daftar ahli”- Hendrawati

testimoni garlic complex

================================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 6:

“Alhamdulillah,  tekanan darah tinggi customer saya dah jadi normal lepas makan Garlic Complex ni” – Mizawati

===================================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 7:

 “Saya sakit gigi. Kata Doktor, ada infection pada gusi, jadi dia offer antibiotik tapi saya tak ambik. Saya gantikan dengan Garlic Complex ni sebagai antibiotik semulajadi. Alhamdulillah dah x sakit giginya” – Ruzana

Saya dulu pernah gak sakit gigi (gusi), tapi masa tu hanya mampu ikhtiar vita C chewable jer… Maklumlah masa tu belum kenal lagi si Garlic ni  😉

Mesti ada yang tanya kan, bolehke ibu hamil ambik Garlic Complex ni?

==================================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 8:

“Garlic Complex pun selamat digunakan untuk ibu hamil. Sepanjang mengandung saya amalkan Garlic & SR Vita C. Alhamdulillah tak mudah selesema atau batuk” – Dang

Haa.. ini pun testimoni dari ibu hamil juga  😆

====================================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 9:

Selain Peppermint-Ginger Plus, Garlic Complex juga sangat membantu ibu hamil mengatasi masalah mabuk angin.

So, tak de keraguan lagi untuk ibu hamil ikhtiar dengan Garlic Complex ni sepertimana yang telah diamalkan oleh Puan Hafidah sendiri.

===================================

Testimoni Garlic Complex Shaklee 10:

“Garlic Complex membantu mengurangkan pertumbuhan jerawat yang bermaharajalela. Bonus lagi, mudah betul nak buang angin dari dalam badan lepas ambik garlic ni!” – Mjaudey

======================================

Last but not least, testimoni dari pengguna tegar Garlic Complex ni  😉

Testimoni Garlic Complex Shaklee 11:

Dah setahun lebih tau Puan Riza amalkan Garlic ni sejak berpantang anak yang sedang jaundice. Tau-tau jelah kalau tengah berpantang, mana boleh sebarangan ambik ubat/ jamu/ herba yang panas-panas…

Nak buang angin payah?

Ikhtiar je ngan Garlic Complex ni.

Bagaimana? Anda dah kenal & jatuh cinta belum? Hihihi.. Semoga testimoni Garlic Complex dari Shaklee ni bermanfaat kepada pencarian & pembacaan kalian  🙂

Jika perlukan bantuan konsultasi & vitamin, khususnya Garlic Complex ni, boleh terus dapatkannya melalui nombor yang tertera

Garlic Complex & Konsultasi

019-7646021

Shaklee Doorstep Delivery

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge