1St GIVEAWAY By MB

 

[Sila klik banner kat atas ni jika nak join]

Teruja betul tengok fanpage & blog Magic Baked ni.

Sebabnya, banyak dijual bahan segera untuk buat kek sesedap Secret Recipe tu… nyam…nyam sangat weh!

Korang yang berminat nak dapatkan bahan seperti tepung kek keju segera atau tepung kek red velvet atau macam-macam lagi jenis kek yang mudah sangat nak dibuat, bolehlah terus whatsapp 014-5009418 (Magic Baked Bakery)

atau jenguk-jenguk ke fanpage mereka ni: MagicFlour Instant

Bagi yang nak sertai GA Magic Baked ni, boleh terus klik pada gambar atas ya.

Banyak hadiah menarik yang disediakan.

Jom ramai-ramai pakat join.

Tag:

http://www.fisyayusof.com/

http://www.mahligaivitamin.com/

 

Good luck, to u olls too  :mrgreen:

 

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge