Monthly Archive: September 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014 54

Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah sempat untuk join Giveaway ni pagi-pagi sebelum keluar rumah. Kami ada ujian Sijil Rendah Persilatan di UTM Skudai. Kali ini saya & suami  tak ambik ujian tapi sekadar membantu...

Giveaway 2014 Mialiana.com pada 20 – 30 Sept 2014 0

Giveaway 2014 Mialiana.com pada 20 – 30 Sept 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera.. Wah tak lama je lagi bakal berlangsung satu Giveaway yang agak menarik dengan menawarkan hadiah-hadiah yang agak lumayan… Total hadiah adalah RM 1,602.45 untuk 41 orang pemenang bertuah. Jangan tak...

Tips Hilangkan Selsema Anak Kecil 1

Tips Hilangkan Selsema Anak Kecil

Sekitar 3 minggu lalu Auni mendapat demam panas yang berlarutan sampai 4 hari. Kami perasan yang gusi Auni (1 tahun 5 bulan) banyak ditumbuhi gigi-gigi baru termasuk tunggul gigi geraham atas dan juga bawah....

Giveaway Saya Nak! 4

Giveaway Saya Nak!

Dalam duk berblogwalking jumpa satu lagi giveaway… Alahai cute mutenyer la banner dia. Blog dia pun chumel jer.. Jom join sambil blogwalking ramai-ramai. Ape yang korang boleh dapat dari giveaway ni? Hadiah: RM25 untuk...

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir Lanun 0

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir Lanun

Oit…oit.. ape ni berpasang-pasang ni gi berkelah??? Hahaha.. jangan risau diorang 3 pasang ex-student UTM ni semuanya dah berkahwin belaka. Semuanya hasil perancangan suami & sahabat-sahabat dia masa belajar di UTM dulu. Memang last...

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat Jari 2

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat Jari

Assalamu’alaikum & salam sejahtera semua. Dah tengahari ni, so, mesti masing-masing sibuk menghadap lunch masing-masing kat pejabat atau pun di rumah. Oh sebelum tu, teringat ada orang kata tak elok makan banyak sangat gulai...

Sepetang Bersama Master Norita & Master Naquib 0

Sepetang Bersama Master Norita & Master Naquib

Apabila dimaklumkan oleh omak saya Farha Maskuriy akan peluang untuk bertemu dengan seseorang yang sangat dikagumi & mampu memberikan inspirasi, saya terus tak berlengah-lengah untuk mendaftarkan diri. 12 September yang lepas saya membawa anak-anak...

Awesome Giveaway part 3 by FatinDiana 3

Awesome Giveaway part 3 by FatinDiana

Eh benda ni patut settle semalam lagi. Tapi memandangkan dok berebut laptop ngan hubby, terpaksa redha post lambat sket. Ni ada satu lagi awesome giveaway yang best jugak. Tadaaa.. (drumroll) 😆 Antara hadiah-hadiahnya: Hadiah:...

Giveaway September by Karya Mahirah 8

Giveaway September by Karya Mahirah

Oh tidak.. another Giveaway rupanya.. hehehe.. Macam biasa, laju jer jari jemari ni menari-nari atas papan kekunci bila blogwalking jumpa teman baru menganjurkan Giveaway..  Korang kalau nak tahu kenapa saya suka sangat join Giveaway,...

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE 2

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Saya tertarik nak menyertai giveaway dari Ariescape Shoppe ni antara sebabnya adalah hadiah & cara nak join giveaway ni pun ada unik sket. Ada kena usaha lebih sket dari giveaway yang sebelum ni.. Anyway...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.