Month: August 2015

muzium padi

Cuti-cuti Malaysia: Apa Yang Menarik Di Muzium Padi?

Nama je orang Kedah tapi kalau tak melawat habis semua destinasi pelancongan yang ada dalam negeri Kedah tu macam tak best la.. Hihi.. Kali ni nak share aktiviti yang menarik sepanjang kami berkunjung ke Muzium Padi selepas raya tempoh hari. Lokasi Muzium Padi Muzium Padi ni terletak berhampiran Gunung Keriang. Alamatnya: Lot 798, Jalan Gunung …

Cuti-cuti Malaysia: Apa Yang Menarik Di Muzium Padi?Read More »

supplier baju tshirt

Supplier Baju T Shirt Muslimah Yang Bagus Memberikan Perkhidmatan

Semalam baru sampai kad raya kiriman syarikat yang supply baju tshirt secara online ni. Kira-kira┬á3 bulan lepas saya adalah┬ásalah seorang jawatankuasa kerja program alumni Persatuan Seni Silat Cekak Pusaka Hanafi UTM telah diamanahkan untuk menempah baju tshirt alumni persatuan kami. Mula-mula tu tercari-cari jugak mana supplier baju t shirt muslimah yang boleh buat minimum order …

Supplier Baju T Shirt Muslimah Yang Bagus Memberikan PerkhidmatanRead More »

SEGMEN 3 IN 1 (GIVEAWAY + BLOGLIST + BLOGWALKING) RAFZAN TOMOMI STORY ’15

*Klik Gambar Untuk Join* Jom Join┬á“Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist┬á+ Blogwalking)┬áRafzan Tomomi Story ’15”┬á.Kali ni korang bertuah sebab ada GIVEAWAY sekali dalam segmen ni, so hadiahnya ialah : TOP UP RM10 (Buat 5 orang yang terpilih!!!) Disebabkan kali ni ada tambahan giveaway, syaratnya susah sikitlah. hahaha (Takde lah susah mana pon sebenarnya :p) …

SEGMEN 3 IN 1 (GIVEAWAY + BLOGLIST + BLOGWALKING) RAFZAN TOMOMI STORY ’15Read More »

Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos – Disember 2015

[Sila klik pada gambar ya] Sempat lagi untuk korang join ni. 38 blogger masih diperlukan. Jom ramai-ramai penuhkan & meriahkan ruang komen blog Yaya yang comel tu. Syarat-syaratnya? Boleh terus rujuk pada entri ni atau klik saja pada gambar panda yang comel kat atas tu. Selamat menyertainya & salam hujung minggu buat semua ­čÖé ! …

Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos – Disember 2015Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.