Month: November 2015

mi udang utara

Mi Udang Utara Di Taman Molek JB: Review Saya Sebagai Anak Kelahiran Utara

Bercakap tentang makanan, hehe.. saya ni memang antara yang suka nak cuba makanan yang femes jadi bualan ramai, terutama yang sedaplah! Normal la kan… ūüėÄ Kisah mi udang utara ni sepatutnya dah lama saya terbitkan. Tapi asyiklah tertunda sebab saya betul-betul tak sempat merasa lagi macam mana yang dikatakan bestnya mi udang utara tu..hmm… of …

Mi Udang Utara Di Taman Molek JB: Review Saya Sebagai Anak Kelahiran UtaraRead More »

Senarai Peserta Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus & Wang Tunai by Zaleha Awaluddin

Alhamdulillah… ada penyertaan yang menggalakkan dari para blogger. Untuk pembaca providenetwork.com, masih belum saya terima. Eh, korang taknak join ke? Masih ada 3 hari lagi sebelum Giveaway ditutup. Jomlah join. Manatau saya murah hati nak beri cash juga pada korang… Penyertaan melebihi 20 orang in shaa Allah akan ada tambahan tunai untuk peserta yang bertuah… …

Senarai Peserta Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus & Wang Tunai by Zaleha AwaluddinRead More »

ujian saringan darjah 1

Ujian Saringan Darjah 1: Tips & Pesanan Untuk Ibu Bapa Zaman Moden

Kalau mengimbau 24 tahun yang lalu, ketika saya baru nak melangkah ke alam persekolahan darjah 1, memang cukup berbeza pengetahuan & kemahiran yang dimiliki anak-anak zaman sekarang. Oleh sebab itu, antara tujuan utama ujian saringan darjah 1 diadakan adalah bagi mengkelaskan anak-anak ke kelas mengikut tahap kepandaian & kebolehan mereka dalam pembelajaran nanti. Ketika darjah …

Ujian Saringan Darjah 1: Tips & Pesanan Untuk Ibu Bapa Zaman ModenRead More »

Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus Untuk 5 Pemenang by Zaleha Awaluddin

[Sila klik banner di atas untuk join] ==DAH TAMAT==   Assalamu’alaikum & Salam Sejahtera Alhamdulillah diberi peluang untuk menganjurkan giveaway lagi kali ini. Ni adalah Giveaway yang kedua selepas Giveaway Tonton Video & Menang Wang Tunai¬†yang kami anjurkan tahun lepas. Selain memang nak bagi hadiah, niatnya nak rajin-rajinkan blogwalking juga ni..hihih¬† Kisah Auni & Susu …

Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus Untuk 5 Pemenang by Zaleha AwaluddinRead More »

testimoni herbal blend

9 Testimoni Herbal Blend-Krim Herba Semulajadi Bebas Paraben Mesra Seisi Rumah

Saya suka sangat nak share testimoni best dari pengguna-pengguna herbal blend Shaklee ni..¬† Sebelum saya share lanjut testimoni herbal blend ni, krim Herbal Blend tu macam mana? Apa yang beza sangat dengan krim @ ubat sapu yang beli kat farmasi tu? Ok, bagi yang first time, krim Herbal Blend ni adalah gandingan herba terbaik yang …

9 Testimoni Herbal Blend-Krim Herba Semulajadi Bebas Paraben Mesra Seisi RumahRead More »

persediaan anak ke sekolah darjah 1

Tips & Persediaan Anak Ke Sekolah Darjah 1: Jangan Cakap Saya Tak Payung

Assalamu’alaikum & salam sejahtera Terfikir nak tulis info ni apabila diri sendiri yang tiba-tiba macam blank sekejap memikirkan apa lagi antara persediaan yang perlu disiapkan oleh mak ayah tatkala menjelang hari persekolahan pertama anaknya. Oleh kerana dah lama tak pergi sekolah & bukan guru sekolah, jadi entri ini adalah antara yang mungkin memberi manfaat untuk …

Tips & Persediaan Anak Ke Sekolah Darjah 1: Jangan Cakap Saya Tak PayungRead More »

testimoni tambah berat badan

Testimoni Tambah Berat Badan Dengan Shaklee

Mungkin anda adalah antara mereka yang masih dilema masalah terlalu kurus sangat & pernah mencuba pelbagai produk di pasaran untuk menaikkan berat badan namun masih gagal. Saya faham. Terlalu kurus juga boleh membawa masalah dalam urusan harian & kesihatan kita. Anda tidak keseorangan. Rata-rata customer yang datang menghubungi saya untuk ikhtiar tambah berat badan mempunyai …

Testimoni Tambah Berat Badan Dengan ShakleeRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.