Month: November 2016

5 Tips Menghadapi Banjir: Bersedia Sebelum Terlambat

Masuk je bulan November memang musim tengkujuh (hujan lebat & banjir) Kat Kedah, kampung mak ayah, sejak Oktober haritu lagi dah mula hujan lebat & angin ribut yg kuat. Alhamdulillah rumah mak ayah tinggi sket, tak direct pd tanah. Masih sempat nk berjaga2. Cuma dahsyat juga banjir di beberapa kawasan berdekatan termasuk sepanjang laluan masuk menuju …

5 Tips Menghadapi Banjir: Bersedia Sebelum TerlambatRead More »

5 Tips Hilangkan Rasa Sakit Bersalin Sampai Mudah Melahirkan

Alhamdulillah hari ni dh masuk hari ke 38 berpantang Pejam celik tinggal kurang seminggu je lg utk merdeka.. hooray..hahah.. pantang yg 100hr tu wajib diteruskan la  😆 Semalam terbuka topik saat ketika nk bersalin kt 1 group wsap ni. Ada yg share tips hilangkan rasa sakit bersalin. To me, bagus juga share pasal ni sbb …

5 Tips Hilangkan Rasa Sakit Bersalin Sampai Mudah MelahirkanRead More »

Konsultasi Shaklee: Mendalami Ilmu Nutrisi & Perubatan Antara Value Added

Alhamdulillah, tahun ni masuk tahun ketiga saya serius dalam bisnes Shaklee. Dalam bisnes ni, kami diajar untuk tidak menjual produk semata-mata, tapi wajib belajar untuk memberi konsultasi Shaklee yang sewajarnya kepada setiap customer kami. Tanam Minat Membaca Bahan Ilmiah Untuk Beri Konsultasi Shaklee Yang Terbaik Alhamdulillah, membaca memang hobi paling saya gemar sejak dulu lagi. …

Konsultasi Shaklee: Mendalami Ilmu Nutrisi & Perubatan Antara Value AddedRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.