Month: July 2018

Cara Mengatasi Masalah Jerawat & Parut Akibat Hormon Di Kalangan Ibu Hamil

Ketika hamil, ramai ibu yang mengalami masalah kulit berjerawat serta masalah-masalah kulit yang sangat tidak membuat kita selesa. Dulu, masa hamilkan kak Auni, kulit saya kelihatan lebih gelap. Jerawat so far tak lah meriah. Alhamdulillah. Cuma saya nak kongsi beberapa tips & cara bagaimana untuk mengatasi masalah jerawat berpunca dari hormon terutamanya di kalangan ibu …

Cara Mengatasi Masalah Jerawat & Parut Akibat Hormon Di Kalangan Ibu HamilRead More »

detox Shaklee

Kelebihan Detox Shaklee Selain Untuk Kurus & Langsing

Alhamdulillah hari ni dah masuk hari ke-8 kami dalam group detox post-raya iReach sama-sama buat detox sepanjang bulan Syawal ni. Actually saya sendiri dah buat detox Shaklee sejak bulan Ramadhan yang lepas lagi. Masa tu memang fokus nak dapat balik BMI yang lebih baik. Alhamdulillah sepanjang buat detox bulan puasa lepas, saya berjaya dapat penurunan …

Kelebihan Detox Shaklee Selain Untuk Kurus & LangsingRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.