Month: November 2018

masalah sakit sendi

Sakit Sendi Lutut | Rahsia & Petua Merawat Masalah Sakit Sendi

” Aduh, sakitnya lutut ni… nak bengkok untuk rukuk pun sakit sangat…” Mak Siti mengaduh kesakitan. Cepat-cepat diberitahu pada anaknya mintak bawakkan ke klinik. Tu antara simptom masalah sakit sendi yang berlaku terutamanya di kalangan orang tua kita. Ada banyak sebab mengapa terjadinya masalah sakit sendi ni. Antara sebab masalah sakit sendi yang paling popular, sakit …

Sakit Sendi Lutut | Rahsia & Petua Merawat Masalah Sakit SendiRead More »

makanan pencetus fibroid

Makanan Penyebab Fibroid | Makanan Yang Perlu Dielakkan Pesakit Fibroid

Walaupun fibroid tidak sebahaya seperti cancer/ barah, namun ada keadaan tertentu, sekiranya fibroid semakin kerap berulang & membesar sehingga mengakibatkan pendarahan yang serius berpanjangan, pembedahan buang rahim adalah pilihan yang paling selamat. Untuk wanita yang masih berusaha untuk mendapat anak, pastinya buang rahim adalah jalan terakhir. Sebab itu, sekiranya, kita telah mendapat tanda-tanda fibroid & …

Makanan Penyebab Fibroid | Makanan Yang Perlu Dielakkan Pesakit FibroidRead More »

cara merawat fibroid

Kenali Fibroid & Cara Merawat Fibroid Tanpa Pembedahan

Baru-baru ni ada seorang wanita call saya, bertanyakan tentang Vivix sebagai cara alternatif untuk merawat fibroid yang beliau sedang alami, dengan harapan tidak perlu melalui pembedahan. Wanita ini telah menghadapi masalah fibroid ini sejak beberapa tahun yang lalu & ia kerap berulang. Beliau juga sedang ikhtiar dengan suplemen lain (xyz). Saya doakan puan ini diPermudahkan ikhtiar …

Kenali Fibroid & Cara Merawat Fibroid Tanpa PembedahanRead More »

promosi shaklee november 2018

Promosi Shaklee November 2018 Khusus Buat Ibu Hamil Hingga Orang Tua

Hai semua! Harapnya tak terlambat untuk ucapkan selamat datang bulan November!  Seperti bulan-bulan sebelumnya, setiap awal bulan, wajib lah untuk saya update & share apa promosi Shaklee November 2018 ini. Yang bestnya, promosi Shaklee kali ini juga, memberi manfaat seawal buat ibu hamil, bayi dan juga orang tua kita  🙂 Promosi Shaklee November 2018 | …

Promosi Shaklee November 2018 Khusus Buat Ibu Hamil Hingga Orang TuaRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.