Month: December 2018

daftar ahli shaklee percuma

Daftar Ahli Shaklee Percuma & Diskaun Lebih Sempena Year End Sale Shaklee

Banyak sangat kejutan yang menarik oleh pihak Shaklee, hujung-hujung tahun ni. Awal Disember baru-baru ni, Shaklee announce promosi Disember 2018 hanya untuk set Youth Skincare & set Shaklee Baby je. Terkejut gembira betul bila ada announcement pasal daftar ahli Shaklee secara percuma dengan diskaun 10% ni. Sini saya explain lebih detail. Cara Daftar Ahli Shaklee …

Daftar Ahli Shaklee Percuma & Diskaun Lebih Sempena Year End Sale ShakleeRead More »

promosi Shaklee hujung tahun 2018

Promosi Shaklee Hujung Tahun 2018 | Shaklee Year End Sale 2018

Tahun 2018 dah semakin melabuhkan tirai. Pejam celik pejam celik, e-eh, dah nak hujung tahun rupanya. Banyak jualan akhir tahun. Shaklee tak de Year-End Sale ke? Seperti biasa, Shaklee pun ada buat promosi sepanjang Disember 2018 ni. Jom check it out! Promosi Shaklee Hujung Tahun 2018 Sepanjang Disember 2018, Shaklee ada beberapa item yang dibuat …

Promosi Shaklee Hujung Tahun 2018 | Shaklee Year End Sale 2018Read More »

makan tengahari di kuantan

Makan Tengahari Di Kuantan | Aneka Lauk Nasi Campur Sedap Sekitar Kuantan

Kami jarang-jarang sangat makan tengahari di sekitar Kuantan. Sebabnya, tiap kali balik Kemaman, Terengganu, rumah ibu mertua, ibu akan bekalkan kami dengan nasi dan lauk-pauk. Bukan saja jimat, malah sedap pula tu.. huhu.. Kompem lah tak cari kedai makan kan? Kebetulan, ketika kami balik singgah sekejap Kemaman, esoknya dah gerak balik Skudai. Memang agak sekejap …

Makan Tengahari Di Kuantan | Aneka Lauk Nasi Campur Sedap Sekitar KuantanRead More »

cara merawat sembelit

Sembelit Teruk Mungkin Petanda Kanser Usus | Cara Merawat Sembelit Tanpa Ubat

Pakar kesihatan mentafsirkan sembelit adalah masalah sukar buang air besar kurang daripada tiga kali kali seminggu. Kekerapan paling bagus¬† buang air besar adalah sekitar sekali setiap hari. Nak tahu cara merawat sembelit yang bagus & berkesan tanpa ubat? Tonton video ini Kenapa Sembelit Bahaya? Kita seharusnya membuang air besar dengan lancer kerana penyahtinjaan membantu tubuh …

Sembelit Teruk Mungkin Petanda Kanser Usus | Cara Merawat Sembelit Tanpa UbatRead More »

anak mudah tidur awal

Cuti Sekolah Haru Biru? Tips Anak Mudah Tidur Awal Waktu Malam

Hai apa khabar semua? Harapnya kita semua berada dalam keadaan yang baik-baik saja hendaknya. In shaa Allah. Musim cuti sekolah memang anak-anak akan mudah bosan kalau kita mak ayah tak sediakan/ rancang aktiviti untuk mereka. Saya ada kongsikan 10¬†idea aktiviti cuti sekolah yang mungkin mak ayah nak cuba apply pada anak-anak. Ada pula isu, anak-anak …

Cuti Sekolah Haru Biru? Tips Anak Mudah Tidur Awal Waktu MalamRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.