Month: January 2019

tambah duit poket secara part time

Peluang Kerjaya Untuk Student Tambah Duit Poket Secara Part Time

Ada ketika, apabila pinjaman/ biasiswa belajar tak mencukupi, perlu duit extra tengah-tengah bulan, tapi segan & tak sanggup mintak dengan mak ayah, apa nak buat? Pernah terfikir tak untuk jana income sendiri, sambil-sambil je? Memang boleh sangat tau tambah duit poket secara part time! As long as adik-adik umur 18 tahun ke atas, memang layak …

Peluang Kerjaya Untuk Student Tambah Duit Poket Secara Part TimeRead More »

tips naik mrt

Tips Naik MRT & ERL Bagi Newbies Supaya Tak Sesat Sampai Tertinggal Flight

Dah lama plak rasanya tak menulis tentang travel tips. By the way, baru-baru ni saya ke KL dari JB untuk hadir 1 seminar bisnes, untuk recharged energy for 2019. Seminar ini lanjutan dari MCC 1.0 terdahulu Actually ni 1st time jugalah kiranya travel solo setelah dah beranak 3. Alhamdulillah si ayah available untuk take care …

Tips Naik MRT & ERL Bagi Newbies Supaya Tak Sesat Sampai Tertinggal FlightRead More »

turunkan kolesterol

Sakit Dada Turunkan Kolesterol Halang Kolesterol Jahat Dengan Phytocol-ST

Lebih 6 juta orang disahkan ada masalah kolesterol tinggi – 2011, menurut laporan dari Malaysia National Health Morbidity Survey. Angka ini dijangka akan lebih meningkat dari tahun ke tahun, kebanyakkannya berpunca dari gaya hidup & tabiat pemakanan yang kurang sihat. Pernah ambil tahu tak, berapa bacaan paras kolesterol anda? Bila last anda ambil bacaan darah? …

Sakit Dada Turunkan Kolesterol Halang Kolesterol Jahat Dengan Phytocol-STRead More »

testimoni ESP untuk masalah kulit wajah

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan Suami

“Ina, abang, dah lama nak tegur, rasanya hari ni abang kena bagitau jugak..” – Tuan Azman “Ya, kenapa bang?” – Puan Ina “Kenapa dah lama abang tengok Ina macam dah tak berseri-seri macam dulu? Nampak kulit wajah macam dah kusam sangat…”- ujar Tuan Azman lagi “Ye ke bang?…” – berubah terus muka Puan Ina. Terasa …

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan SuamiRead More »

harga shaklee 2018

Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Sah, Aktif & Berilmu

Mencari pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee atau yang berdekatan? Ya, saya adalah pengedar Shaklee sah yang masih aktif sejak 2013 lagi. 7 Sebab Kenapa Mesti Pilih Kami Sebagai Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Anda Percayai Kenapa kena pilih pengedar Shaklee? Sebab nampak macam ramai kan dalam senarai carian Google? Tapi, ada kriteria yang anda …

Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Sah, Aktif & BerilmuRead More »

masalah kulit jerawat

Masalah Kulit Jerawat Gadis Ini Selesai Gara-Gara Guna Skincare Mak Punya

Menjadi anak gadis sememangnya lazim mempunyai masalah kulit yang berjerawat. Ini kerana faktor hormon & faktor stress pembelajaran sekitar usia remaja. Punca Jerawat Makin Teruk Saya sendiri teringat zaman saya belajar di IPT dulu, jerawat saya paling banyak kat sekitar dahi. Stress belajar la katakan… huhu. Ni, nak share pasal masalah kulit jerawat sorang student …

Masalah Kulit Jerawat Gadis Ini Selesai Gara-Gara Guna Skincare Mak PunyaRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.