Month: April 2019

kuatkan ingatan

Tips & Petua Kuatkan Ingatan Anak & Elak Nyanyuk Di Usia Dewasa

Pernah tak kita yang geng mak/ayah ni seringkali berpesan benda yang sama je pada anak-anak kita? Ulang-ulang benda yang sama, sampai satu masa kita sendiri naik geram dah! Relax.. relax.. Actually memang gitulah anak-anak. Sebagai parents, kita boleh ikhtiarkan yang terbaik buat anak-anak kita. Nak tahu petua & tips untuk kuatkan ingatan anak-anak tak? Bukan …

Tips & Petua Kuatkan Ingatan Anak & Elak Nyanyuk Di Usia DewasaRead More »

pengedar vivix aktif

Pengedar Vivix Aktif 2019 | Cara Beli Vivix Stok Terkini Paling Jimat

Nak cari pengedar Vivix yang masih aktif sampai sekarang? Memang ada! Saya lah orang yang anda cari. Saya berpengalaman untuk consult set-set vitamin Shaklee termasuklah yang menggunakan Vivix ni dari 2014 lagi. Selain ilmu-ilmu nutrisi, saya juga lengkap dengan training khas dari pakar nutrisi, khusus untuk educate lebih tentang kesihatan berteraskan vitamin. SYOB – Start …

Pengedar Vivix Aktif 2019 | Cara Beli Vivix Stok Terkini Paling JimatRead More »

SYOB

5 Ciri-Ciri Bisnes Jangka Masa Panjang & Tips Buat Bisnes Paling Untung 2019

Zaman sekarang makin banyak perbelanjaan kan? Tak payah berangan la nak tengok harga beras turun tiba-tiba. Harga petrol menjunam bagai juara. Kihkihkih. Kenaikan gaji? Hm… Allhamdulillah tahniah pada yang memang konsisten dapat kenaikan pangkat & gaji. Bagi yang sentiasa rasa duit gaji sedia ada tak berapa cukup untuk saving, saya nak sangat offer peluang ni. …

5 Ciri-Ciri Bisnes Jangka Masa Panjang & Tips Buat Bisnes Paling Untung 2019Read More »

syob

SYOB – Buat Bisnes Anda Sendiri Latihan Untuk Melatih Pemilik Bisnes

Fuh, Alhamdulillah. Done sesi pertama SYOB petang tadi. Oh ya, apa tu SYOB? SYOB adalah singkatan untuk Start Your Own Business, suatu seminar 2 hari berturut-turut khusus untuk pemimpin bisnes Shaklee. Modul yang didedahkan dalam seminar ini adalah khusus untuk melatih kami memulakan & mendalami bisnes Shaklee ini dengan berpanduan, supaya kemudiannya dapat pula melatih …

SYOB – Buat Bisnes Anda Sendiri Latihan Untuk Melatih Pemilik BisnesRead More »

pencuci muka terbaik

8 Sebab Youth Skincare Pencuci Muka Terbaik 2019

Dulu-dulu paling ketara, pencuci muka yang bagus tidak seharusnya banyak buih. Buih yang banyak hanya membuatkan kulit wajah kita semakin kering. Kulit wajah kita ni ada kelembapannya yang semulajadi. Sejak Shaklee launched Youth Skincare tahun lepas, semakin excited nak guna sebab Youth Skincare antara pencuci muka terbaik dihasilkan di abad ni. Nak tahu kenapa? Check …

8 Sebab Youth Skincare Pencuci Muka Terbaik 2019Read More »

bisnes dari rumah

Kelas Youtube Advance Untuk Bisnes Dari Rumah 2019

Zaman sekarang semakin canggih tau. Semakin canggih, marketting pun semakin maju. Begitu juga untuk pemasaran bisnes dari rumah. Hai semua, kalau siapa yang belum tahu, saya adalah suri rumah yang berpengalaman buat bisnes dari rumah sejak 2015 lagi. Dulu-dulu start dengan Facebook je. Tak begitu fokus sangat sebab tak ramai friends. Then saya invest menulis …

Kelas Youtube Advance Untuk Bisnes Dari Rumah 2019Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.