Month: July 2019

ulser mulut

Punca & Rawatan Ulser Mulut Yang Berkesan

Siapa sini selalu dapat ulser mulut? Saya dulu-dulu ada jugak. Masa kecik-kecik paling kerap kena. Sekarang, Alhamdulillah dah jarang sangat dapat ulser mulut nih. Apa Punca Ulser Mulut? Tiada punca yang solid untuk menyatakan apa sebab ulser mulut ni boleh berlaku. Namun begitu, ada beberapa keadaan yang boleh menjurus kepada mudahnya ulser ni kerap berlaku. …

Punca & Rawatan Ulser Mulut Yang BerkesanRead More »

tesis dr forest c shaklee

Tesis Dr Forrest C Shaklee | A Study Course In Nutrition

Saya tertarik nak baca sangat tesis ni. Ia ditulis oleh Dr Forest C. Shaklee sekitar tahun 1950. Dulu tesis ini wujud sebagai “Little Red Book” & telah menjadi rujukan serta panduan ramai pelajar dalam bidang nutrisi untuk mengadakan perbincangan lanjut dalam bidang ini. Saya sendiri ada menanam impian untuk menyambung pelajaran saya ke peringkat yang …

Tesis Dr Forrest C Shaklee | A Study Course In NutritionRead More »

testimoni cyst kecut

Testimoni Cyst Kecut Dengan Shaklee Dalam Masa 2 Minggu

Alhamdulillah, tiadalah yang lebih gembira melainkan apabila customer kita update, mereka dapat kesan yang positif asbab dari mengambil Shaklee. Baru-baru ni, sekitar awal bulan Julai, ada seorang wanita, wasap saya, bertanyakan Vivix & GLA untuk masalah cyst beliau. Saya yakin beliau dah study terlebih dahulu apa vitamin yang membantu cyst beliau untuk jadi mudah kecut. …

Testimoni Cyst Kecut Dengan Shaklee Dalam Masa 2 MingguRead More »

makmal penyelidikan R&D Shaklee

Lawatan ke Makmal Penyelidikan R&D Shaklee di USA 2019

Siapa pernah makan Shaklee kat sini? Siapa masih makan Shaklee kat sini? Angkat tangan? Yeay.. kita geng. Saya pun dulu pernah makan Shaklee, dan sekarang pun masih makan Shaklee. Alhamdulillah. Tak dapat nak deny, asbab makan Shaklee ni, banyaklah yang best berlaku dalam hidup saya. Eh nanti kita cerita lagi. Nak share pasal lawatan ke …

Lawatan ke Makmal Penyelidikan R&D Shaklee di USA 2019Read More »

testimoni set rambut gugur shaklee

Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee | Fresh From Oven

Baru-baru ni, saya happy sangat sebab, ramai customer pm, bagitau kegembiraan mereka, guna produk Shaklee & amat berpuas hati dengan result yang diorang dapat. Salah satunya feedback puas hati guna set rambut gugur Shaklee. Syukur, Alhamdulillah. Kepuasan pelanggan memang keutamaan saya. Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee Customer saya ni beli set rambut gugur dari Shaklee …

Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee | Fresh From OvenRead More »

bisnes kalis ekonomi

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari

Wow kalis ekonomi… apakah tu?? Hehe, semalam kitorang organized seminar iReach Future Proof versi selatan (Johor). Alhamdulillah, setelah beberapa bulan lepas kami berenam GMTJ (Group Mak Terlajak Jelita) @ Geng Mesyuarat Tingkap Johor merancang untuk buat kelas bersama, akhirnya, dizahirkan melalui seminar ini. Ok, jap lagi kita cerita lagi. Bisnes Shaklee – Bisnes Kalis Ekonomi …

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung JariRead More »

kejang kaki

5 Cara Atasi Kejang Kaki Berkesan Tanpa Kesan Sampingan

” Aduh.. sakitnya kaki.. aduh.. tak boleh gerak kaki nih.. rasa cramp..kejung..” – nangis Siti di tengah-tengah malam apabila tiba-tiba dia rasa kaki dia tak boleh nak digerakkan. Siti tengah pregnant anak pertama. Siapa pernah alami situasi macam ni? Simpul biawak/ kejang kaki orang kata. Tak semestinya dialami oleh wanita hamil je tau, sesiapa je …

5 Cara Atasi Kejang Kaki Berkesan Tanpa Kesan SampinganRead More »

jurnal kesyukuran jun 2019

Selamat Datang Julai Bulan Kelahiranku | Jurnal Kesyukuran Jun 2019

Alhamdulillah bulan ini bertambahlah lagi setahun usiaku. Julai juga bulan saya sign up untuk jadi ahli Shaklee.. Masa tu memang belum lagi fokus sangat untuk buat bisnes, sekadar sign up sebab nak beli Shaklee murah sket & dapat guidance percuma jika nak mula buat bisnes secara online ketika itu. Nak share juga beberapa list jurnal …

Selamat Datang Julai Bulan Kelahiranku | Jurnal Kesyukuran Jun 2019Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.