Month: July 2019

testimoni set rambut gugur shaklee

Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee | Fresh From Oven

Baru-baru ni, saya happy sangat sebab, ramai customer pm, bagitau kegembiraan mereka, guna produk Shaklee & amat berpuas hati dengan result yang diorang dapat. Salah satunya feedback puas hati guna set rambut gugur Shaklee. Syukur, Alhamdulillah. Kepuasan pelanggan memang keutamaan saya. Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee Customer saya ni beli set rambut gugur dari Shaklee …

Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee | Fresh From OvenRead More »

bisnes kalis ekonomi

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari

Wow kalis ekonomi… apakah tu?? Hehe, semalam kitorang organized seminar iReach Future Proof versi selatan (Johor). Alhamdulillah, setelah beberapa bulan lepas kami berenam GMTJ (Group Mak Terlajak Jelita) @ Geng Mesyuarat Tingkap Johor merancang untuk buat kelas bersama, akhirnya, dizahirkan melalui seminar ini. Ok, jap lagi kita cerita lagi. Bisnes Shaklee – Bisnes Kalis Ekonomi …

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung JariRead More »

kejang kaki

5 Cara Atasi Kejang Kaki Berkesan Tanpa Kesan Sampingan

” Aduh.. sakitnya kaki.. aduh.. tak boleh gerak kaki nih.. rasa cramp..kejung..” – nangis Siti di tengah-tengah malam apabila tiba-tiba dia rasa kaki dia tak boleh nak digerakkan. Siti tengah pregnant anak pertama. Siapa pernah alami situasi macam ni? Simpul biawak/ kejang kaki orang kata. Tak semestinya dialami oleh wanita hamil je tau, sesiapa je …

5 Cara Atasi Kejang Kaki Berkesan Tanpa Kesan SampinganRead More »

jurnal kesyukuran jun 2019

Selamat Datang Julai Bulan Kelahiranku | Jurnal Kesyukuran Jun 2019

Alhamdulillah bulan ini bertambahlah lagi setahun usiaku. Julai juga bulan saya sign up untuk jadi ahli Shaklee.. Masa tu memang belum lagi fokus sangat untuk buat bisnes, sekadar sign up sebab nak beli Shaklee murah sket & dapat guidance percuma jika nak mula buat bisnes secara online ketika itu. Nak share juga beberapa list jurnal …

Selamat Datang Julai Bulan Kelahiranku | Jurnal Kesyukuran Jun 2019Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.