Month: September 2019

bisnes untuk student

5 Ciri-ciri Bisnes Yang Sesuai Untuk Student IPT Supaya Selalu Untung

Assalamu’alaikum & Hai, ada student kat sini? Akak nak share apa ciri-ciri bisnes yang sesuai untuk adik-adik student buat sebagai usaha nak ada extra income/ duit poket. Akak tahu & faham sangat, ada antara kita yang memang jenis tak suka nak bebankan mak ayah, mintak duit poket di usia nak hampir “remaja purba’ ni  😀  …

5 Ciri-ciri Bisnes Yang Sesuai Untuk Student IPT Supaya Selalu UntungRead More »

bisnes atas talian

Cara Memulakan Bisnes Atas Talian (Online) Khusus Untuk Newbie

Mula-mula sekali nak ucap terima kasih untuk my dear hubby sebab bagi idea untuk saya tulis tentang ni. Saya bukanlah orang yang hebat sangat nak cerita bab ni, tapi, sebagai seseorang yang pernah bermula dari kosong, dari tak pernah buat bisnes secara online, kepada seseorang yang dah pun ada customer seluruh Malaysia, terasa bertanggungjawab nak …

Cara Memulakan Bisnes Atas Talian (Online) Khusus Untuk NewbieRead More »

tongue tie

Kisah Lutfi Dengan Masalah Tongue Tie Ketika Bayi | Wajarkah Pembedahan?

Siapa sangka, anak yang kita lahirkan sempurna, tiba-tiba doktor detect ada masalah dengan tubuh badannya. Serius, tak sangka. Dan semuanya kebetulan. Pernah dengar pasal tongue tie tak? Orang sebut lidah pendek. Ceritanya macam ni. Lutfi memang ada prolonged jaundice. Kali ni lama sket berbanding abang & kakaknya, namun bacaan taklah tinggi mana. Tak pernah kena …

Kisah Lutfi Dengan Masalah Tongue Tie Ketika Bayi | Wajarkah Pembedahan?Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.