Month: May 2020

kaplet pain relief

Akan Datang Jun 2020! Legakan Masalah Sakit Sendi Dengan Kaplet Pain Relief

Jeng jeng jeng.. Surprise! Akan datang nak masuk suplemen baru. Rasanya dia macam re-branding & diperbaharui ke gitulah. Tunggu masuk officially kami announce balik tau! Siapa pernah guna AJHT? Advanced Joint Health Tablet sekitar tahun 2014 seingatnya. Lepas tu dah discontinue atas beberapa isu yang tak ngam dengan pendaftaran herba tertentu di KKM. Dan proses …

Akan Datang Jun 2020! Legakan Masalah Sakit Sendi Dengan Kaplet Pain ReliefRead More »

raya musim PKP

Raya Musim PKP Cara Kami | Aidilfitri 2020 | Syawal 1441H

Selamat hari Raya semua!! Maaf Zahir & Batin tau. Walau kita semua jauh, namun kita sebenarnya boleh sentiasa dekat di hati. Teknologi dah semakin canggih untuk mendekatkan kita antara satu sama lain. Tahun ni kami sepatutnya beraya di Kedah pada hari raya pertama. Namun, redha & akur, stay at where we are now, kami bersyukur …

Raya Musim PKP Cara Kami | Aidilfitri 2020 | Syawal 1441HRead More »

raya lebih ceria

5 Vitamin Yang Membantu Raya Ceria & Gembira Walaupun di Perantauan

Tak lama lagi dah kita bakal berpisah dengan bulan Ramadhan. Bertambah sayu apabila mengenangkan tahun ini kami sekeluarga tak dapat pulang ke kampung saya sendiri, jauh di utara Semenanjung Malaysia.. Apakan daya, kita ikut saja saranan kerajaan untuk stay at where we are now. Walaupun beraya di perantauan, in shaa Allah jangan risau, raya pasti …

5 Vitamin Yang Membantu Raya Ceria & Gembira Walaupun di PerantauanRead More »

ready stock shaklee

Ready Stock Shaklee Kemaman-Ready Stock Shaklee KL-Ready Stock Shaklee JB

Sepanjang musim perayaan ini, anda mesti nak dapatkan segera semua vitamin Shaklee yang anda inginkan, bukan? Kalau baru nak pos sekarang, confirm lah lambat sedikit sampainya. Jangan risau, kami sedia membantu. Boleh laju-laju klik sini untuk wasap saya untuk segera dapatkan ready stock Shaklee yang anda inginkan. Ready Stock Shaklee Kemaman, Kuala Lumpur, Johor Bahru …

Ready Stock Shaklee Kemaman-Ready Stock Shaklee KL-Ready Stock Shaklee JBRead More »

sebab kena berniaga

3 Sebab Kena Berniaga | Aspek & Sudut Pandangan Peribadi

Aku dah lama tak buat luahan hati. Hari ni aku tulis memang betul-betul dari aspek & pandangan aku sendiri. Korang boleh komen, apa-apa yang korang nak. Aku open & bersedia menerima setiap pandangan balas. Aku sedari kecil aku, bukan lah sejenis yang bercita-cita untuk jadi ahli perniagaan. Malah, aku pernah rasa malu, kalau diketahui oleh …

3 Sebab Kena Berniaga | Aspek & Sudut Pandangan PeribadiRead More »

review set bersalin shaklee

Review Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Bersalin Secara Pembedahan

Secara jujurnya, tak kiralah ibu-ibu bersalin secara normal atau pun pembedahan, kedua-dua situasi pun memerlukan penjagaan kesihatan yang rapi seawal selepas keluar dari dewan bersalin. Ibu yang ada luka bersalin, bertambah perlu menjaga pemakanan & menjaga luka selepas bersalin terutama yang baru pertama kali melahirkan anak. Jadi, mungkin ada ibu-ibu yang nak tahu apa fungsi …

Review Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Bersalin Secara PembedahanRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.