Month: August 2020

promosi merdeka shaklee

Promosi Merdeka Shaklee Selepas PKP |Malaysia Prihatin | Shaklee Penyayang

Mesti semua excited kan bila tahu Shaklee ada buat promosi sempena bulan kemerdekaan ni? Setelah lebih beberapa bulan, berperang dengan isu stok Shaklee yang terhad, akhirnya ada juga peluang nak beli Shaklee pada harga promo kan? Jom check it out gaisss!!! Promosi Merdeka Shaklee Selepas PKP Banyakkkkkk jimat nih! Tak lama dah nak berakhir promosi …

Promosi Merdeka Shaklee Selepas PKP |Malaysia Prihatin | Shaklee PenyayangRead More »

mentor bisnes shaklee

Kenapa Orang Pompuan Suka Buat Bisnes Online? by Mentor Bisnes Shaklee

¬†Ada satu post dari rakan FB saya berkaitan tentang: “Kenapa wanita ni nak sangat buat bisnes online?” Jawapan saya; Sebagai seseorang yang pernah bekerjaya seawal lepas graduate, then resign jadi suri rumah, then buat kek bisnes kecil-kecilan, lepas tu, merasa pula ambil upah¬†mengasuh anak-anak kawan, lepas tu, masuk kerja makan gaji balik, One of my …

Kenapa Orang Pompuan Suka Buat Bisnes Online? by Mentor Bisnes ShakleeRead More »

testimoni resV untuk kesihatan mata

Testimoni ResV Untuk Kesihatan Mata | Manfaat ResV Untuk Kesihatan Mata

Shaklee hasilkan ResV sebagai polifenol yang 30% extra powerful berbanding Vivix. Selain kelebihan dari segi khasiat & bahan ramuan yang lebih berbanding Vivix, ResV juga sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana tanpa perlu disimpan sejuk. Manfaat ResV Untuk Kesihatan Mata Ramai orang telah mencuba ResV dan mendapat kesan positif dari pengambilan ResV ini. Antara manfaat …

Testimoni ResV Untuk Kesihatan Mata | Manfaat ResV Untuk Kesihatan MataRead More »

tips luka cepat sembuh

Tips Luka Kemalangan Cepat Sembuh Berdasarkan Kisah Sebenar

Jatuh & luka akibat kemalangan memang agak ngeri. Walau kemalangan hanya melibatkan diri sendiri tanpa melanggar objek lain pun agak menyakitkan, apatah lagi lah yang melibatkan pertembungan dengan objek lain. Semoga tips luka kemalangan cepat sembuh membantu anda yang memerlukan. Saya kongsikan beberapa pengalaman sebenar mereka yang pernah mengalami luka kemalangan termasuk diri saya sendiri. …

Tips Luka Kemalangan Cepat Sembuh Berdasarkan Kisah SebenarRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.