Month: October 2020

set best seller

Promosi Shaklee Oktober 2020 | Set Best Seller Untuk Manfaat Seisi Keluarga

Memang dah lama Shaklee tak buat promosi. Sejak PKP bulan 3 yang lalu, banyak bekalan vitamin menjadi sangat terhad. Tiada promosi dapat dibuat sehinggakan apa saja item cepat sangat sold out. Saya yang berada di kampung ketika itu pun, terkejut dengan sales sendiri yang mencanak berganda hampir 3 kali sepanjang musim pandemik. Memang bisnes Shaklee …

Promosi Shaklee Oktober 2020 | Set Best Seller Untuk Manfaat Seisi KeluargaRead More »

sabun cuci pakaian

Sabun Cuci Pakaian Premium Yang Terbukti Tidak Merosakkan Mesin Basuh

Pernah tak u olls dengar pasal sabun basuh pakaian tak semuanya sama kualiti. Harga pun berbeza-beza. Ada yang murah, ada yang mahal. Pernah tak terfikir kenapa setiap jenis sabun atau detergent tu harganya macam tu? Sifat Sabun Cuci Pakaian Premium – Mesin Basuh Tak Rosak & Mesra Pada Kulit Mesti ada sebab, kenapa harga sabun …

Sabun Cuci Pakaian Premium Yang Terbukti Tidak Merosakkan Mesin BasuhRead More »

bisnes paling laris

Bisnes Paling Laris Sepanjang Musim Pandemik | Bisnes Paling Maju 2020-2021

Sepanjang musim pandemik, ramai peniaga kehilangan mata pencarian. Tidak kurang juga dengan mereka yang bekerja makan gaji. Terpaksa akur gaji dipotong & majikan mengarahkan untuk berhenti kerja kerana syarikat telah mengalami kerugian yang teruk akibat terkesan dengan wabak COVID19 ini. Bisnes Paling Laris Sepanjang Musim Pandemik Memang ada bisnes yang makin jatuh kerana permintaan yang …

Bisnes Paling Laris Sepanjang Musim Pandemik | Bisnes Paling Maju 2020-2021Read More »

easy parcel

Tutorial Cara Guna Easy Parcel Untuk Pengeposan Murah 5kg Seluruh Malaysia

Hai! Dah lama saya tak share entri untuk tutorial. Kali ni saya rasa terlebih rajin nak tulis tentang tutorial step by step untuk guna website Easy Parcel yang sangat memudahkan urusan pengeposan barang yang berat-berat dengan kos yang lebih murah. Terima kasih kepada sahabat-sahabat bisnes saya, yang request tutorial ni. Tutorial Cara Guna Easy Parcel …

Tutorial Cara Guna Easy Parcel Untuk Pengeposan Murah 5kg Seluruh MalaysiaRead More »

Join Affiliate FWD Takaful Tanpa Modal Tanpa Perlu Exam Tanpa Jumpa Client Di Sini

Musim PKP ni ramai orang cari peluang untuk tambah income. Nak tak hanya sertai kami sebagai ejen affiliate, anda akan dibayar komisen sebanyak 50% tanpa sebarang modal, tanpa perlu jumpa client & tak perlu pun ambik exam. Cara Join Affiliate FWD Takaful JOM SERTAI SAYA SEBAGAI RAKAN AFFILIATE FWD TAKAFUL BERHAD!!! Anda berminat sertai saya …

Join Affiliate FWD Takaful Tanpa Modal Tanpa Perlu Exam Tanpa Jumpa Client Di SiniRead More »

vitamin kuatkan imun jenis kunyah

Vitamin Kuatkan Imun Jenis Kunyah | Vitamin Organik Untuk Kanak-kanak

Seriau pula. Kes covid meningkat balik. Kita memang masih belum menang. Apa yang kita boleh buat sekarang adalah, ikhtiar follow SOP & kuatkan imun kita seisi rumah. Ada orang tua di kampung? Kirimkan juga vitamin yang bagus untuk bekalan orang tua kita kat sana. Orang tua dan kanak-kanak adalah antara golongan yang paling berisiko mendapat …

Vitamin Kuatkan Imun Jenis Kunyah | Vitamin Organik Untuk Kanak-kanakRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.