5 Promosi Shaklee Jun 2017 : Bestnya Macam-Macam Ada! Rugi Tak Grab

Sejak pihak Shaklee memansuhkan promosi beli vitamin percuma lagi vitamin & diskaun, atas faktor berlakunya rosak market di kalangan pengedar Shaklee yang tidak bertanggungjawab, sedih sungguh rasa.

Tak pasal-pasal hilang dah privilege & keistimewaan kepada ahli Shaklee yang berdaftar secara sah.

Alhamdulillah, kali ni promosi Shaklee Jun 2017 dibuat untuk tidak menghampakan semua pelanggan (ahli Shaklee/ bukan ahli)  😉

5 Promosi Shaklee Sepanjang Jun 2017 Yang Awesome

(1) Set Pek Ramadhan

  • Beli pek Ramadhan (1 ESP, 1 Lecithin, 1 Performance Drink & 1 Mealshakes), dapat PERCUMA 2 unit beg kertas  “Creating Healthier Lives”

 

  • Wajib grab cepat-cepat set ni selagi stok masih ada. ESP lah yang paling asyik sold out. Sekarang ni pun Shaklee dah limitkan kuota untuk setiap pengedar beli. Dah tak dijual walk in kat mana-mana HQ/branch rasmi Shaklee 1 Malaysia. Kena beli terus dengan pengedar sah Shaklee sahaja.

promosi Shaklee

Almaklumlah bulan Jun ni kena pula pada bulan puasa, maka, afdhal sangatlah untuk cepat-cepat dapatkan promosi pek Ramadhan ni.

Berpuasa lebih gagah & bertenaga gitu.. :mrgreen:

Yang nak buang lemak extra pun boleh sangat dengan pek Ramadhan nih.

Berminat?

Terus call 019-7646021 atau klik sini untuk whatsapp saya ya

(2) Blender Express Ferrano Pada Harga RM150 Dengan PWP

  • Setiap pembelian minimum 250 uv point (sekitar RM775 camtu, depends pada item) layak untuk beli blender Express Ferrano ni pada harga RM150. Kalau ikutkan dah layak free keahlian dah ni secara automatik.

 

  • Blender ni murah tau bila PWP. Last time saya jenguk kat AEON blender yang sama tanpa printed Shaklee pun dah RM200+

promosi Shaklee

Berminat nak dapatkan blender yang super duper best dengan motor berkelajuan ala-ala ferrari nih?

Terus call 019-7646021 atau klik sini untuk whatsapp saya ya

 

(3) Jadi Ahli Shaklee & PWP Set Lunch Box Rubbermaid

  • Daftar ahli dan beli sebarang produk Shaklee sebanyak 100 uv point layak untuk beli set Lunch Box Rubbermaid pada harga RM16.96

 

  • Terdapat 2 pilihan set Lunch Box yang masih available sejak promosi dibuat pada bulan Mei lepas. Dijual pada tarikh-tarikh tertentu selagi stok masih ada.

promosi Shaklee

Berminat nak daftar ahli & dapatkan set ni?

Terus call 019-7646021 atau klik sini untuk whatsapp saya ya

 

(4) Twin Pack Shaklee Coaster Dengan PWP (Istimewa Untuk Ahli Sahaja)

  • Tawaran ni istimewa untuk ahli Shaklee sah sahaja ya  😉

 

  • Beli minimum 100 uv point layak untuk beli twinpack Shaklee coaster ni pada harga RM9.96 saja  🙂 Terdapat 3 corak rekaan ikut tarikh-tarikh tertentu seperti dalam poster. Untuk corak rekaan edisi khas Vivix wajib PWP 1 botol Vivix

 

  • Bolehlah guna coaster ni buat lapik cawan untuk tetamu yang datang bertandang masa raya nanti.. hehehe  😆

promosi Shaklee

Terus call 019-7646021 atau klik sini untuk whatsapp saya ya jika mahukan coaster nih!

(5) Salad to Go Container Dengan PWP Set Detox (Istimewa Untuk Ahli Sahaja)

  • Tawaran ni istimewa untuk ahli Shaklee sah sahaja ya  😉

 

  • Beli set detox 197 uv point & dapat beli Salad to Go Container yang dari New Zealand ni pada harga RM19.93 sahaja.

 

  • Nak dapatkan badan & wajah yang lebih menarik masa raya ni, eloklah buat detox juga sepanjang puasa nih.. Badan lebih ringan, lebih slim & wajah pun lebih bersih kalau buat detox

promosi Shaklee

Banyak promosi Shaklee istimewa untuk ahli saja nih…  😀

Apa lagi, jomlah daftar ahli melalui kami  :mrgreen:

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

1 Response

  1. aduh…duh..duh…tak tahan tengok promosi baru ni…comel² dehh…lagi² blender tu…perghhhh menyala merahnya…
    MaMa Chantique recently posted…Betul Ke Gout Boleh Sembuh Dengan Vivix?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.