slip disc

6 Bulan Terlantar Kerana Slip Disc Akhirnya Pulih & Lebih Sihat

Saya ada kenal beberapa orang kawan yang ada masalah slip disc ni. Memang kesian sangat. Most of the time memang kena bed rest saja. To overcome sakit most of the time, terpaksa ambik pain killer.

slip disc

Sebab tu memang ramai yang tak sanggup nak bergantung pada ubat-ubatan ni seumur hidup. Takkan takde jalan penyelesaian lain kan?

Apa kata, ikhtiar cara puan Chah ni. Dah 6 bulan terpaksa bed rest, akhirnya Allah Permudahkan kesembuhan buatnya.

Testimoni Slip Disc Dengan Shaklee

Alhamdulillah asbab berusaha & ikhtiar yang terbaik.

slip disc

Chah slip disc kronik. Bedridden almost 6 bulan tahun lepas. Alhamdulillah ambil Vivix memang berbeza terus. Yang lain-lain B Complex, Omega Guard & Ostematrix memang Chah tak miss.

Masa datang haid, takde masalah. Anak Chah fully breastfeed lagi. Memang rasa berbeza sangat lepas ambil Vivix. Sejak ambil Vivix ni, Chah dah kurang ambil MC lama-lama macam dulu. Untuk siapa yang belum tahu, slip disc ni ada banyak jenis. Kena tengok dari result MRI dulu baru tau jenis yang mana.

Ubat doktor dah tak berkesan pada Chah.

Doktor bagi Celebrex 200mg. pastu Neurobin & Metylcobal sebagai suplemen. Masalahnya ada side effect jadi gastrik. Doktor sendiri pun dah pesan tak boleh amal selalu. So sekarang ubat tu dah menghilang entah ke mana..hihi sebab dah tak selalu makan kan?

So,

kepada anda yang ada masalah slip disc ni, berikhtiarlah ambil suplemen yang berkualiti dari Shaklee ni. Antara suplemen yang sangat membantu masalah slip disc adalah:

Kalau nak tahu lebih lanjut & nak dapatkan produk ni beserta konsultasi, boleh terus hubungi saya, Zaleha di 0197646021 atau klik terus link wasap di pautan gambar ni.

pengedar Shaklee Skudai

 

 

Rujukan:

  1. What are the Treatments for a Herniated Disk? https://www.webmd.com/pain-management/treatments-for-herniated-disk#1



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge