9 Testimoni Herbal Blend-Krim Herba Semulajadi Bebas Paraben Mesra Seisi Rumah

Saya suka sangat nak share testimoni best dari pengguna-pengguna herbal blend Shaklee ni..  :mrgreen:

Sebelum saya share lanjut testimoni herbal blend ni, krim Herbal Blend tu macam mana? Apa yang beza sangat dengan krim @ ubat sapu yang beli kat farmasi tu?

Ok, bagi yang first time, krim Herbal Blend ni adalah gandingan herba terbaik yang terbukti berkesan dalam membantu mengurangkan:

  • simptom kegatalan (ruam, eczema & yang sewaktu dengannya)
  • simptom panas badan kerana demam
  • simptom kulit kasar seperti di permukaan siku, tapak kaki yang merekah
  • parut-parut kasar pada permukaan kulit

Tumbuhan Herba Dalam Krim Herbal Blend

Antara herba semulajadi yang terkandung dalam 1 tiub krim serbaguna herbal blend ni adalah:

  • Horse chestnut (Aculus hippocastanum) – seed extract
  • Sage (Salvia officinalis) – leaf extract
  • Rosemary (Rosmarinus officinalis) – leaf extract
  • Nettle (Urtica dioica) – plant extract
  • Matricaria (Chamomilia recutita) – flower extract
  • Lemon balm (Melissa officianalis) – plant extract
  • Equisetum hyemale – plant extract
  • Coltsfoot (Tussilago farfara) – leaf extract

Banyak kan herbanya?

Of course la lagi bagus dari pakai krim yang berasaskan kimia sintetik. Lagi semulajadi, lagi selamat & lagi yakin kita nak guna pakai kat kulit kita mahupun kat anak-anak kecik.

Testimoni Herbal Blend 1: Chicken Pox Dah Hilang & Dah Tak Gatal

Baru-baru ni ada sorang customer ni sedang bercuti kat Johor Bahru sebab diorang dah plan untuk ke Legoland. Nak ditakdirkan, akak ni terkena chicken pox pula beberapa hari sebelum bercuti.

Akak ni mintak kami COD kan krim Herbal Blend ni kat Hotel Thistle sebab akak ni tak nak kena hujan.

Alhamdulillah, lepas 5 hari guna krim ni, dapat respon yang positif dari akak ni.

Testimoni Herbal Blend 2: Kesan Chicken Pox Makin Kering

Anak-anak lah yang paling kesian kalau terkena chicken pox ni.

Selain gatal, diorang jugak mesti tak selesa nak main @ berehat. Alhamdulillah dalam beberapa hari konsisten sapu, dapat lihat perubahan pada wajah anak Kak Idah ni.

Tengok tu, bersih sket kan dari asalnya?

Testimoni Herbal Blend 3: Ruam Merah Baby Dah Hilang

Haritu saya ada 1 customer ni.

Tengah berpantang lagi. Beliau nak krim Herbal Blend ni untuk sapu kat ruam anak dia.

Alhamdulillah berkat ikhtiar, usaha yg konsisten, seminggu dah hilang ruam merah tu.

Walaupun bukan hilang sekelip mata (sebab ni krim herba semulajadi bukan ubat), tapi bahan yang selamat tentunya buat ibu-ibu sangat gembira nak guna kat kulit baby tanpa ragu-ragu.

Testimoni Herbal Blend 4: Demam Anak Surut

Syukur sangat-sangat kalau kita dapat turunkan suhu badan anak yang demam tanpa perlu kita paksa diorang makan ubat kan?

Itulah yang berlaku kepada Puan Shafina.

Alhamdulillah ikhtiar dengan menyapukan krim Herbal Blend ni ke seluruh kepala anaknya yang sedang demam panas, berhasil turunkan suhu badan anak.

Testimoni Herbal Blend 5: Haluskan Kekasaran & Kurangkan Pecah-pecah Di Tumit

Semua wanita kalau boleh taknak lah tumit kaki yang merekah & pecah-pecah bagai kan.

Lagi kesian kalau masih anak dara & nak kawin tak lama lagi.

Nanti nak berinai di kaki pun terputus-putus pulak jadinya. So, tak yahlah risau lagi.

Macam testimoni dari Puan Mamaya Eirra ni. Hasil ikhtiar yang konsisten pasti tidak mengecewakan.

 

Testimoni Herbal Blend 6: Ruam Pedih Tiada Lagi

Saya pun pernah hadapi situasi macam Puan Umi ni.

Kesian bila anak-anak kena ruam lampim, pedihnya kesian anak-anak. Nangis-nangis juga tiap kali kalau kita sapukan dengan krim berubat yang kat farmasi tu.

Macam herbal blend ni, in shaa Allah mula-mula je mungkin anak ada rasa reaction (sebab kulit dia memang tengah pedih luka ruam), tapi tindakan krim Herbal Blend yang menyejukkan ni in shaa Allah membantu sangat beri rasa lega.

Testimoni Herbal Blend 7: Ruam Kurang, Kulit Makin Licin

Anak kalau dah kurang ruam mesti senyum je kan?

Lagi best bila kita dapat pakaikan krim yang semulajadi bebas paraben ni.

Tengok anak Puan Ina ni, ruam makin hilang, kulit juga makin licin jadinya… Mesti tambah geram buat sesiapa yang melihat.  😉

Testimoni Herbal Blend 8: Bertukar Terus Krim Ruam Lampin

Mesti pening kalau asyik nak tukar-tukar krim tiap kali anak-anak terkena ruam lampin kan?

Macam tulah Puan Jenny.

Dah kenal Herbal Blend, terus setia pakai krim ni je untuk masalah ruam lampin anak-anak dia.

Testimoni Herbal Blend 9: Mesra Eczema

Walaupun Herbal Blend bukanlah merawat eczema tetapi krim ni membantu sangat mengurangkan simptom kegatalan & kepedihan yang dialami oleh pesakit eczema dengan selamat.

Eczema ni kita kena trigger apa yang dia alah & kena ikhtiar kurangkan terdedah dengan apa yang dia alah. Habuk ke, makanan atau minuman tertentu ke, macam tulah.

Banyak manfat kan? Jom dapatkan krim serbaguna herbal blend ni.

1 rumah = 1 tiub untuk kegunaan seisi keluarga.

Krim Herba Serbaguna Herbal Blend Shaklee

019-7646021

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

FB: Produk Vitamin Semulajadi

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Permas Jaya, Senai & Kulaijaya

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.