ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

cara mencuci muka dengan betul

Cara Mencuci Muka Yang Betul | Cara Menggunakan Youth Skincare

Wajah kita ni perlu dibelai & dijaga dengan baik ikut rutin penjagaan wajah yang betul. Tahniah untuk anda yang memilih Youth Skincare untuk rangkaian penjagaan kulit wajah yang terbaik. Kat sini saya nak share bagaimana cara mencuci muka yang betul terutama apabila menggunakan set Youth Skincare asas. Cara Mencuci Muka Yang Betul Menggunakan Set Youth …

Cara Mencuci Muka Yang Betul | Cara Menggunakan Youth SkincareRead More »

kembara bumi Jepun

Kembara Bumi Jepun Ibu & Baby Lutfi – Part 1

Dah masuk minggu ke – 3 selepas balik dari Jepun. Seriously masih tak boleh move on terbayangkan saat-saat kami kat sana. Ini adalah trip ibu & Lutfi yang pertama, kami ke luar negara. Alhamdulillah, Dia Berikan peluang & rezeki untuk kami berdua mengembara ke negara matahari terbit ni, dengan izin suami (beliau & anak-anak lain …

Kembara Bumi Jepun Ibu & Baby Lutfi – Part 1Read More »

info shaklee april 2018

Promosi & Info Shaklee April 2018: Bulan Best Jadi Ahli Shaklee

Cool betul bulan April 2018 ni tau! Nak tau tak kenapa kitorang cakap April ni cool sangat? Antara sebabnya adalah.. banyak offer best tersedia mostly khusus untuk ahli Shaklee sahaja! Info Shaklee April 2018 (1) Cycle baru 2018/2019 April adalah bulan pertama untuk kiraan cycle baru bagi 2018/ 2019. Penting ke April ni? Ya, penting …

Promosi & Info Shaklee April 2018: Bulan Best Jadi Ahli ShakleeRead More »

persediaan travel bersama bayi ke jepun

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 3 (Terakhir)

Sebelum nak travel ke luar negara, pasti banyak perkara kita kena prepare. Lebih-lebih lagi apabila travel sendiri dengan bayi nih. Saya dah settle share persediaan travel bersama bayi ke Jepun untuk: pasport tiket penerbangan penginapan kasut pakaian penggendong bayi matawang asing Ada lagi 3 checklist akhir akan saya share di sini. Iaitu: bekalan makanan gajet …

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 3 (Terakhir)Read More »

travel bersama bayi

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 2

Bersambung lagi untuk Tips dan persediaan travel bersama bayi ke Jepun yang seterusnya. Kita dah settle tentang: pasport tiket penerbangan penginapan Tips & Persediaan Travel Bersama Bayi ke Jepun – Part 2 Saya ada share tentang persediaan pasport, tiket penerbangan dan penginapan di Part 1 sebelum ni. Apa lagi yang penting? Jom baca sambungannya. (4) …

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 2Read More »

persediaan travel bersama bayi

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 1

Jepun adalah destinasi luar negara saya yang pertama. Kenapa Jepun? Jepun antara destinasi menarik untuk kita lihat teknologi berkembang & faham budaya masyarakat luar yang tinggi disiplin dan hormat menghormati sesama yang lain. Saya dan geng G7 secara spontan merancang me-time (semua tak bawak suami) kami untuk ke Jepun sekitar bulan Oktober 2017. Persediaan travel …

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 1Read More »

produk Youth Skincare

Senarai Kimia Berbahaya Tiada Dalam Produk Youth Skincare

Takut sangat nak risikokan kulit wajah dengan produk skincare yang sebarang-sebarang nih. Saya teringat dulu masa di hostel ketika di IPT, ada seorang kawan, kulitnya bertukar jadi sangat teruk setelah mencuba guna produk skincare X di pasaran ketika itu. Sebab tu apabila keluar produk skincare Youth ni, mesti ada terdetik, selamat ke guna produk Youth …

Senarai Kimia Berbahaya Tiada Dalam Produk Youth SkincareRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.