ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

persediaan travel bersama bayi ke jepun

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 3 (Terakhir)

Sebelum nak travel ke luar negara, pasti banyak perkara kita kena prepare. Lebih-lebih lagi apabila travel sendiri dengan bayi nih. Saya dah settle share persediaan travel bersama bayi ke Jepun untuk: pasport tiket penerbangan penginapan kasut pakaian penggendong bayi matawang asing Ada lagi 3 checklist akhir akan saya share di sini. Iaitu: bekalan makanan gajet …

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 3 (Terakhir)Read More »

travel bersama bayi

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 2

Bersambung lagi untuk Tips dan persediaan travel bersama bayi ke Jepun yang seterusnya. Kita dah settle tentang: pasport tiket penerbangan penginapan Tips & Persediaan Travel Bersama Bayi ke Jepun – Part 2 Saya ada share tentang persediaan pasport, tiket penerbangan dan penginapan di Part 1 sebelum ni. Apa lagi yang penting? Jom baca sambungannya. (4) …

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 2Read More »

persediaan travel bersama bayi

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 1

Jepun adalah destinasi luar negara saya yang pertama. Kenapa Jepun? Jepun antara destinasi menarik untuk kita lihat teknologi berkembang & faham budaya masyarakat luar yang tinggi disiplin dan hormat menghormati sesama yang lain. Saya dan geng G7 secara spontan merancang me-time (semua tak bawak suami) kami untuk ke Jepun sekitar bulan Oktober 2017. Persediaan travel …

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 1Read More »

produk Youth Skincare

Senarai Kimia Berbahaya Tiada Dalam Produk Youth Skincare

Takut sangat nak risikokan kulit wajah dengan produk skincare yang sebarang-sebarang nih. Saya teringat dulu masa di hostel ketika di IPT, ada seorang kawan, kulitnya bertukar jadi sangat teruk setelah mencuba guna produk skincare X di pasaran ketika itu. Sebab tu apabila keluar produk skincare Youth ni, mesti ada terdetik, selamat ke guna produk Youth …

Senarai Kimia Berbahaya Tiada Dalam Produk Youth SkincareRead More »

Youth Skincare

Youth Skincare – Set Penjagaan Kulit Wajah Premium Untuk Kekal Muda Jelita

Sejajar dengan peningkatan umur & juga pendedahan secara terus-terusan terhadap persekitaran, penggunaan kosmetik/ bahan pencuci muka, pemakanan tertentu & cahaya matahari tidak memustahilkan kulit wajah kita akan mula mendapat tanda-tanda penuaan & masalah kulit yang lain. Atas sebab ini, skincare Youth yang dikaji selama lebih 8 tahun telah dihasilkan. Nak tahu apa kelebihan & keistimewaan …

Youth Skincare – Set Penjagaan Kulit Wajah Premium Untuk Kekal Muda JelitaRead More »

promosi Shaklee februari 2018

Promosi Shaklee Februari 2018 Yang Fokus Untuk Kecantikan & Kesihatan

Hai semua! Apa khabar? Kita dah masuk bulan yang kedua untuk tahun baru 2018 ni, ada apa-apa improvement yang berjaya anda capai? Alhamdulillah saya ada juga beberapa yang dapat dicapai. Ada juga yang masih tergapai-gapai.. hehe. Menyentuh tentang promosi Shaklee Februari 2018 ni, saya nak kongsikan, bulan ini memang bulan untuk yang fokus pada kecantikan …

Promosi Shaklee Februari 2018 Yang Fokus Untuk Kecantikan & KesihatanRead More »

masalah eczema

Derita Masalah Eczema Sejak Kecil Semakin Berkurangan Selepas Ikhtiar Ini

Eczema atau dermatitis antara masalah pada kulit yang menyebabkan kegatalan yang teruk. Antara tanda-tanda nak kenal masalah eczema ni adalah kehadiran blisters biji-biji berair pada kulit yang pedih merah kegatalan. Permukaan kulit yang terjejas akan menjadi lebih ketara tebal kesannya akibat kekerapan menggaru. Eczema adalah masalah yang boleh kembali berulang berlaku sepanjang hidup. Kisah Puan …

Derita Masalah Eczema Sejak Kecil Semakin Berkurangan Selepas Ikhtiar IniRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.