ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

Jom Elak Kena Gigit Nyamuk Dengan Bugslock ni

Alhamdulillah.. dah selamat sampai pun gelang penghalau nyamuk kami… Xsabar dah nak guna petang ni ketika turun ke pusat latihan, antara riadah kami setiap petang, setiap kali hujung minggu di sini.   Kenapa sampai nak elak kena gigit nyamuk masa riadah? Wah.. soalan ni memang cepu cemas sungguh! Nyamuk Betina Penghisap darah Memang benar, tak …

Jom Elak Kena Gigit Nyamuk Dengan Bugslock niRead More »

Tips Turunkan Berat Badan Secara Semulajadi Untuk Cantik Depan Suami

Arisa termenung memandang ke luar tingkap .. Hari ni dah genap 2 tahun Arisa melahirkan Sufi. & bermakna hampir setahun juga Arisa telah wean off menyusukan Sufi. Berbanding pengalaman lalu sewaktu menyusukan Adam, Sufi hanya sempat disusukan selama setahun saja. Sufi tidak ingin menyusu secara terus. Memandangkan kurang pengetahuan & kurang juga melakukan sesi perahan …

Tips Turunkan Berat Badan Secara Semulajadi Untuk Cantik Depan SuamiRead More »

Petua Hilangkan Stress Supaya Kekal Awet Muda

Assalamu’alaikum & salam sejahtera semua pembaca setia ProVide Network Semoga kita semua sentiasa senyum, cergas, ceria & sihat selalu Saya nak tanya ni, siapa tak pernah stress? Sila angkat tangan? 🙄 Of course semua orang yang normal pasti tak lari dari masalah stress/ tekanan bukan? Pagi tadi saya ada menonton rancangan Tanyalah Ustazah siaran ulangan …

Petua Hilangkan Stress Supaya Kekal Awet MudaRead More »

Cara Membeli Tiket Bas Online Supaya Pantas Kembali Ke Destinasi Asal

Assalamu’alaikum & salam sejahtera, Penghujung bulan 12 nanti saya akan menyertai satu kursus intensif untuk perbaiki & pertingkatkan lagi ilmu blog & strategi pemasaran online yang dianjurkan oleh Team iReach & ASB (Aku Sayang Bini) di Pulau Pinang. Lokasi kelas/ kursus selama 2 hari (Sabtu & Ahad) ini bakal dibuat di Bertam. Memandangkan saya akan …

Cara Membeli Tiket Bas Online Supaya Pantas Kembali Ke Destinasi AsalRead More »

Jogging Antara Aktiviti Bersenam Untuk Sihat Kami Sekeluarga

  Apakah amalan gaya hidup sihat yang dapat kita praktiskan? Antara amalan gaya hidup sihat adalah: Makan makanan yang seimbang berdasarkan carta piramid makanan Mendapatkan rehat & tidur yang berkualiti Bersenam dengan konsisten setiap minggu Minum air kosong yang secukupnya Saya & suami memilih aktiviti berjogging pada setiap pagi Sabtu & Ahad sebagai aktiviti bersenam …

Jogging Antara Aktiviti Bersenam Untuk Sihat Kami SekeluargaRead More »

jadi ahli shaklee

Cara Membeli Dengan Harga Ahli Produk Shaklee

Lumrah manusia, sememangnya mahukan harga barang-barangan pada harga yang berpatutan atau lebih menjimatkan. Sebab tu kalau nak membeli belah biasanya kita akan buat tinjauan harga terutama pada barang-barang keperluan yang agak mahal seperti: lampin bayi susu tepung (bagi ibu-ibu yang dah wean-off anak-anak) detergen/ sabun cuci baju Betul kan? Sama seperti saya juga. Harga Ahli …

Cara Membeli Dengan Harga Ahli Produk ShakleeRead More »

Aktiviti Bersama Anak-anak di Figura 2014, UTM Skudai

Assalamu’alaikum & salam sejahtera semua pembaca ProVide Network 😀 Petang tadi, dalam jam 3 petang bermulanya pertandingan mewarna di Fiesta Gegar Razak ( Figura), Kolej Tun Razak, UTM Skudai. Memang dah daftarkan si Rafiuddin Afiq ni untuk sertai melalui guru tadikanya. Excited sungguh nak bawa Rafiuddin masuk pertandingan mewarna, maka ibunya pun mengorbankan 2 keping …

Aktiviti Bersama Anak-anak di Figura 2014, UTM SkudaiRead More »

Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com

Assalamu’alaikum & selamat sejahtera, Terpanggil plak untuk turut serta dalam Giveaway yang dianjurkan oleh Kak Mia ni. Tarikh tamat penyertaan adalah pada jam 11.59 malam ini tau (14 November). So short. 4 hari je! Alhamdulillah pada Giveaway Kak Mia yang lepas, saya bertuah untuk memenangi produk penjagaan kulit wajah, Skincare Hesta. So far, so good.. …

Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.comRead More »

Testimoni berjaya hamil dengan set kesuburan Shaklee oleh seorang saudara saya

Asslamu’alaikum & salam sejahtera semua sahabat-sahabat & pembaca blog ProVide Network Semoga kalian sihat sejahtera & sentiasa senyum, ceria di samping keluarga. 😀 Syukur alhamdulillah baru-baru ni, saya mendapat berita yang amat menggembirakan. Saya bakal mempunyai seorang lagi anak saudara yang akan lahir pada tahun hadapan.. Saya doakan kakak saya ni akan mendapat seorang anak …

Testimoni berjaya hamil dengan set kesuburan Shaklee oleh seorang saudara sayaRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.