ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir Lanun

Oit…oit.. ape ni berpasang-pasang ni gi berkelah??? Hahaha.. jangan risau diorang 3 pasang ex-student UTM ni semuanya dah berkahwin belaka. Semuanya hasil perancangan suami & sahabat-sahabat dia masa belajar di UTM dulu. Memang last minute punya preparation. Suami bagitahu confirmed program berkelah pada Hari Malaysia, 16 September tu pagi-pagi sehari sebelumnya.. huhu.. Akibatnya, petang tu …

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir LanunRead More »

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat Jari

Assalamu’alaikum & salam sejahtera semua. Dah tengahari ni, so, mesti masing-masing sibuk menghadap lunch masing-masing kat pejabat atau pun di rumah. Oh sebelum tu, teringat ada orang kata tak elok makan banyak sangat gulai & kari kepala ikan ni? Betul ke? Katanya sampai boleh naikkan tekanan darah tinggi? Betul ke tak betul, ni ada video …

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat JariRead More »

Sepetang Bersama Master Norita & Master Naquib

Apabila dimaklumkan oleh omak saya Farha Maskuriy akan peluang untuk bertemu dengan seseorang yang sangat dikagumi & mampu memberikan inspirasi, saya terus tak berlengah-lengah untuk mendaftarkan diri. 12 September yang lepas saya membawa anak-anak ke Hotel KSL Johor Bahru untuk bersama-sama dengan Master Norita & Master Naquib dalam program Shaklee Effect 3R. Seperti biasa, memandangkan …

Sepetang Bersama Master Norita & Master NaquibRead More »

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Saya tertarik nak menyertai giveaway dari Ariescape Shoppe ni antara sebabnya adalah hadiah & cara nak join giveaway ni pun ada unik sket. Ada kena usaha lebih sket dari giveaway yang sebelum ni.. Anyway tahniah untuk Ariescape Shoppe atas pembukaan butik online beliau. Semoga dengan penganjuran giveaway sebegini akan merancakkan lagi promosi butik online beliau …

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPERead More »

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut Prosante

Shaklee tidak sahaja mempunyai rangkaian untuk vitamin dalaman diri, malah turut mengeluarkan rangkaian untuk penjagaan diri luaran secara khusus. Bagi produk kecantikan kulit secara luaran terutama untuk kulit (Skin Care), boleh klik pautan di bawah ini: Harga Skin Care Shaklee Untuk mengetahui senarai penuh harga produk vitamin Shaklee untuk dalaman pula, boleh klik di pautan …

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut ProsanteRead More »

Harga Produk Shaklee Yang Berkualiti & Mampu Dibeli

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan Ada kelulusan KKM Halal(Islamic Services of America, ISA yang diiktiraf oleh JAKIM Tidak kurang 250 juta USD dilaburkan setiap tahun bagi menjalankan ujian kualiti untuk menjamin keberkesanan produk & keselamatan terhadap pengguna > “A dietary supplement, also known as food …

Harga Produk Shaklee Yang Berkualiti & Mampu DibeliRead More »

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang Mengejutkan

Melihatkan lambakan & pelbagai keluaran produk kesihatan di pasaran, saya sebenarnya terasa seriau jugak. Adakah produk di luar sana benar-benar selamat untuk digunakan? Jadi, sebagai pengguna apa yang patut kita perhatikan? Ciri-ciri produk Produk kesihatan yang baik & berkualiti seharusnya mempunyai sekurang-kurangnya ciri-ciri berikut: mempunyai pengesahan KKM disahkan HALAL telah menjalankan kajian penyelidikan & ujian …

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang MengejutkanRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.