BLNC 2019

BLNC 2019 | Peluang Buat Side Income Ribu RM | Rakan Niaga Diperlukan

Sampai hari ni tau duk teringat-ingat sangat.

Sementara ingatan tengah fresh lagi, saya nak share apa yang buat kami semua tengah excited tak tidur malam, bangun awal pagi sebab working hard to it!

Sabtu lepas, saya & suami ke Shaklee BLNC 2019. Alhamdulillah syukur sangat, dapat jemputan kali ketiga untuk hadir dalam persidangan leader dalam bisnes ni.

BLNC 2019 – Persidangan Leader Bisnes Shaklee & Peluang Tambah Side Income 4-5 Angka Sebulan

Ada banyak yang saya nak share, tapi yang paling buat kami teruja adalah nak menjemput rakan niaga baru yang berminat & sangat mahu untuk dapat extra side income paling kurang RM2000 sebulan.

BLNC 2019 – Buka Peluang Rebut 3C Yang Lebih Lumayan

Tahu tak, bila kita buat bisnes Shaklee, kita boleh grab peluang untuk dapat:

  • Cash – Duit tunai dengan pendapatan yang unlimited (untung jualan runcit & cashback bonus setiap pertengahan bulan), dari serendah extra 2 angka sampailah 5-6 angka sebulan. Lagi tinggi usaha & komitmen, lagi tinggi duit yang kita boleh dapat. Yang terkini, untuk cycle bermula April 2019 nanti, ada extra cash rewards diberi serendah RM300 sehinggalah RM32,000 untuk qualifiers. Nak tahu lanjut? Jemput contact saya. Link wasap di bawah.

 

  • Car – Ni tabung kereta dalam bentuk tunai. Taknak guna untuk beli kereta, tapi nak guna untuk bayar pembelian rumah/ lain-lain belanja pun boleh. Jangan tak tahu, bisnes Shaklee adalah bisnes yang ada payslip, layak sangat guna untuk mohon beli kereta & beli rumah!

 

  • Convention -Trip percutian mewah. Regional trip untuk tahun 2020, Shaklee dah umumkan hadiah percutian ditaja sepenuhnya (tiket penerbangan pergi & balik; penginapan hotel bertaraf 5 bintang; duit shopping; makan minum; bagasi) untuk ke Korea. International trip? Ke Switzerland tau! Selain trip ke Switzerland, boleh juga pilih untuk mengerjakan umrah 5 bintang bersama Shaklee.

Bagaimana Nak Mulakan Bisnes Shaklee? Cara Mudah Menjadi Rakan Niaga

Caranya memang mudah saja:

  • Jadi ahli Shaklee sah di bawah organisasi kami, samada dengan daftar keahlian RM75 (termasuk kos postage member kit seluruh Malaysia) / daftar secara percuma melalui pembelian produk Shaklee 200 uv point, anda telah layak untuk memulakan bisnes Shaklee anda sendiri.
  • Lepas dah ada ID sendiri, dah boleh nak jual produk Shaklee guna ID sendiri
  • Next step adalah memulakan marketting & prospecting. Saya sendiri akan guide tuan/puan/cik. Boleh pilih nak guide secara online / offline

Biasanya saya akan buat offline coaching di sekitar Johor Bahru & Kuala Lumpur. Kalau di luar dua kawasan ini, kami masih boleh pertimbangkan terutama di sekitar:

  • Kedah
  • Pulau Pinang
  • Melaka
  • Negeri Sembilan
  • Kelantan
  • Terengganu
  • Pahang
  • Sabah
  • Sarawak

Rutin setiap minggu & setiap hari saya adalah coaching secara online (whatsapp/ via live group FB/phone call). So kalau berminat, boleh terus klik link saya kat bawah ni:

pengedar Shaklee Skudai

Sekitar Suasana BLNC 2019

Saya share sket apa yang berlaku pada BLNC 2019 baru-baru ni.

1st, lepas daftar je, kami diberi sepeket vitamin untuk makan lepas breakfast pagi tu. Apa lagi, sejurus daftar terus isi perut dengan sarapan buffet hotel. Kenyang betul sampai ralit fokus dalam dewan, tak perasan lunch time; sebab perut masih penuh!

Aktiviti sepanjang hari BLNC 2019:

  • makan 3 kali tau (sarapan, lunch, tea-time) semua buffet style. Masa nilah boleh bawak pasangan, rewards beliau makan sedap.
  • hadiah goodies. wow sangat kali ni, kami dapat 2 item Youth bersama pouch. Nilai hampir RM700 tau untuk semua tu
  • persidangan tentang kajian lanjutan tentang telomere & jangkahayat sel manusia
  • hebahan pre-launching new products & new promotion untuk cycle hadapan
  • sesi bergambar & recharged aura positif sesama leader yang lain

Nah saya share gambar-gambar yang menarik!

BLNC 2019

BLNC 2019

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge