rambut gugur bertompok

Cara Atasi Masalah Rambut Gugur Bertompok Yang Berkesan Elak Botak Kekal

Apa perasaan korang, kalau tiba-tiba korang accident, lepas tu, sampai effect pada permukaan kulit kepala korang. Rambut kat sekitar kulit kepala tu, langsung tak mahu tumbuh dah.

Ibarat mati terus zat kat situ untuk rambut. Hampir botak kekal.

Malu la kan? Terpaksa pakai topi setiap kali nak ke mana-mana. Kes ni khusus untuk orang lelaki lah. Yang wanita boleh cover lagi, Alhamdulillah pakai tudung.

So, saya nak share cara atasi rambut gugur bertompok ni, hasil dari testimoni pengguna vitamin Shaklee.

Cara Atasi Masalah Rambut Gugur Bertompok Yang Berkesan Tanpa Kesan Sampingan

Ini kisah benar.

Fresh testimoni dari salah seorang pengguna vitamin Shaklee yang baru saja guna set vitamin ini pada bulan lepas.

Alhamdulillah, anak rambut dah mula tumbuh kat sekitar kawasan rambut gugur yang bertompok tu.. Terima kasih, sebab tolong saya..

Siapalah yang tak gembira, bila mana dulu hampir tiada harapan untuk rambut tumbuh & lebat semula. Sebelum ni, terpaksa pakai topi setiap kali keluar rumah.

Malu oi, ada tompok botak kat kepala. Rambut takde kat kawasan tu je.

rambut gugur bertompok

By the way, apa vitamin yang membantu masalah rambut gugur bertompok ni? Hairan bin ajaib jugalah. Mesti korang pun nak tahu kan, apa rahsianya sampai mudah sungguh anak rambut mula menumbuh kat kawasan bertompok yang gersang tu.

So, untuk pengetahuan semua,

Customer ni, amik fullset vitamin dari set Daily Essential Shaklee.

Set Daily Essential ni adalah antara vitamin yang dijamin berkesan & selamat untuk diguna dalam tempoh jangkamasa panjang. Terbukti melalui kajian landmark study, yang mana, mereka yang 20 tahun lebih pengguna set daily essential ni, antara yang dikaji, paling kurang risiko terhadap penyakit jantung, diabetes & lain-lain masalah penyakit masa kini.

Antara key elemen nutrisi penting yang bantu masalah rambut gugur bertompok ini adalah:

  • protein
  • polifenol
  • b complex
  • multivitamin

semua elemen nutrisi ini menyokong antara satu sama lain dalam proses penghasilan sel rambut sihat, seterusnya membantu kawasan gersang pada kulit kepala kembali subur.

Korang ada masalah yang sama ke?

Nak tak saya bantu? Boleh terus klik link dalam gambar di bawah atau terus je call saya kat nombor yang tertera. Saya sudi bantu  🙂

harga shaklee 2018



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge