cara beli vivix

Cara Beli Vivix Untuk Untung Lebih RM1,000 Sepanjang Disember 2017

Wah dah masuk Disember 2017 kan? Ada sebulan je lagi untuk kita menuju tahun baru 2018. Dengan ini nak maklumkan, ada promosi Vivix lagi sepanjang Disember 2017ย  ๐Ÿ™‚

Ada 2 promosi Vivix bulan ini.

  • Beli 2 botol Vivix, dapat 5% diskaun
  • Beli 6 botol Vivix, dapat 1 botol Vivix secara percuma!

cara beli vivix

Bagaimana cara beli vivix untuk anda dapat lebih penjimatan?

Cara Beli Vivix Untuk Anda Jimat Lebih RM1,000

Jika anda memang penggemar Vivix dan nak jimat lebih RM1,000, sila grab terus promosi beli 6 botol tu.

Mari saya kirakan penjimatannya.

Harga sebotol Vivix retail = RM503.50

Dengan pembelian 6 botol Vivix, anda layak:

  • keahlian Shaklee secara percuma (jimat RM68.90)
  • pembelian secara terus pada harga ahli (jimat RM100.70 sebotol. Maka dah jimat RM604.20 untuk 6 botol )
  • sebotol Vivix secara percuma (jimat RM503.50)
  • cashback pada bulan hadapan, masuk sebelum 15hb Januari 2018 (jimat RM250.80)

Cuba lihat, berapa sebenarnya anda jimat & untung?

cara beli vivix

Total anda untung = RM1,427.40 !

7 botol vivix ni sangat berbaloi beli untuk stok guna sendiri selama 7 bulan! Vivix ni expiry date nya adalah pada Ogos 2018 (untuk stok yang updated pada bulan November lepas).

Kalau memang guna seisi keluarga pun bagus juga tu. Vivix bukan saja bagus untuk tingkatkan kesihatan mereka yang sedang sakit, ia juga bagus untuk:

  • kesihatan kulit
  • tenaga
  • kesihatan semua organ dalaman tubuh

Jika anda berminat nak dapatkan Vivix ni, boleh terus klik di bawah untuk whatsapp saya tanpa perlu anda simpan nombor iniย  ๐Ÿ™‚

cara beli vivix



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge