buat bisnes shaklee secara online

Cara Buat Bisnes Shaklee Secara Online – Jom Sertai Team Kami

Sering mengadu dan mengeluh harga barang kerap naik, harga petrol jarang turun banyak? Dah sampai masa untuk ada duit lebih.

Inilah masanya untuk kita fikirkan balik option untuk tambah sumber pendapatan melalui bisnes. Bisnes yang boleh dijalankan di atas talian walau kat mana jua kita sedang berada.

buat bisnes shaklee secara online

 

Apa yg saya nak share kali ni adalah cara buat bisnes Shaklee secara online

Cara Buat Bisnes Shaklee Secara Online Yang Berbaloi

Saya katakan ia berbaloi kerana kos untuk memulakan bisnes Shaklee secara online ini hanyalah RM79.50.

  • Jadi ahli Shaklee di bawah team kami (ProVide Network)
  • Bayaran keahlian RM79.50 (lifetime) atau FREE membership apabila membuat pembelian semasa daftar 200 uv point/ beli 2 botol vivix.
  • Activation yearly RM30 dalam bentuk e-voucher yang boleh ditebusguna. Atau FREE activation apabila pembelian 200 uv point produk Shaklee minimum sekali sepanjang tahun.

Syarat Lain:

    • rajin & sanggup belajar perkara baru
    • ada matlamat & target yang jelas dalam membuat bisnes
    • boleh membahagikan masa untuk bisnes
    • mempunyai kemudahan internet
    • ada smartphone. Laptop adalah bonus.

 

Kenapa Perlu Sertai Team Kami Buat Bisnes Shaklee Secara Online?

Untuk bisnes online saya memang bermula dari zero.

Serba serbi tak tahu dari macam mana nak setup kedai online sampaila macam mana nak pasarkan & mencari pelanggan di alam maya ni, jadi saya faham dan tahu bagaimana untuk membantu anda yang mungkin juga zero untuk memulakan bisnes Shaklee secara online ini.

buat bisnes shaklee secara online

Alhamdulillah setakat ni, saya sendiri dah rasa 4 angka bonus Shaklee (tak termasuk untung retail) dan telah melahirkan beberapa anak bisnes yang telah menikmati 2-3 angka bonus sebulan (tak termasuk untung retail).

Dalam team besar kami, memang ada yang mampu capai 5-6 angka bonus Shaklee sebulan. Berapa banyak RM sebulan yang anda nak dapat?

Anda boleh tentukan & buat bergantung pada usaha anda nanti  😉

buat bisnes shaklee secara online

10 Perkara Yang Anda Dapat Apabila Buat Bisnes Secara Secara Online

Jika anda sertai team saya untuk buat bisnes Shaklee secara online ni, saya akan ajar :

1) cara mempunyai kedai online melalui blog

2) cara setup produk dalam kedai maya (online)

3) cara menulis blog dengan SEO (Search Engine Optimization). SEO ni penting & kunci rahsia bagaimana menulis boleh mendatangkan duit

4) faham tentang fungsi nutrisi dalam semua produk shaklee

5) apa perbezaan Shaklee berbanding suplemen lain di pasaran

6) cara memasarkan produk shaklee & mengiklankannya kepada pasaran yg targetted

7) cara konsult pelanggan

8) asas & marketing plan bisnes Shaklee – bagaimana jadi ahli shaklee walau hanya makan sendiri pun boleh dapat cashback dari Shaklee

9) cara fokus & menulis target untuk berjaya dalam bisnes Shaklee

10) rahsia & amalan murah rezeki yg mendatangkan rezeki yg mencurah-curah

Banyak yang akan saya ajar nanti. Kelas akan diadakan secara online dan offline juga bergantung pada situasi kefahaman pelajar saya nanti.

buat bisnes shaklee secara online
Dah bersedia nak belajar buat bisnes Shaklee secara online dengan kami?

Klik terus untuk whatsapp saya



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

5 comments

Comments are closed.