Cara Daftar Ahli Shaklee 2020 | Yuran Ahli Shaklee Murah 50%

Dah lama consume Shaklee? Tapi belum daftar ahli?

Rugi sangat tak grab peluang ni. Bermula 1 Mac 2020, yuran keahlian Shaklee dah reduce 50% tau! Ada yang tanya,

Macam mana cara untuk daftar ahli Shaklee?

Cara Daftar Ahli Shaklee 2020

Mudah saja nak jadi ahli Shaklee sebenarnya.

Sebelum tu, nak refresh lagi sekali, keahlian Shaklee tak terhad untuk mereka yang nak jadi pengedar / ejen/ penjual saja tau.

Sesiapa saja yang nak beli produk Shaklee murah, lebih jimat & untung berbanding harga retail, adalah digalakkan untuk daftar ahli Shaklee ni.

Ada 3 cara untuk daftar ahli Shaklee sepanjang tahun 2020 ni (bermula pada 1 Mac) :

(1) Bayar RM35

Sebelum ni yuran keahlian adalah RM75 (memberkit + postage seluruh Malaysia).

Bermula 1 Mac, hanya perlu bayar RM35 untuk sah jadi ahli Shaklee.

(2) Beli 100 uv point

Kalau taknak bayar yuran RM35 tadi, boleh sangat!

Beli 100 uv point produk Shaklee pada harga ahli, yuran keahlian adalah PERCUMA!

(3) Beli 200 uv point

Nak lagi untung?

Terus pilih beli 200 uv point produk Shaklee dalam 1 resit,

  • FREE keahlian
  • FREE kos penghantaran guna courier oleh pihak Shaklee seluruh Malaysia
  • Dapat balik cashback dengan nilai 5% (sekitar RM30+)

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Ada beberapa sebab best kenapa anda patut daftar ahli Shaklee. Antaranya adalah:

  • Semua pembelian produk jimat & untung 15-25%.
  • Setiap bulan berpeluang untuk beli produk promo dengan nilai paling rendah.
  • Setiap ahli ada access pada website ahli yang padat dengan informasi tentang nutrisi & tips kesihatan.
  • Pembelian dalam bulan yang sama, berpeluang dapat kumpul point untuk ditukarkan jadi cashback. Ala-ala mcm loyalty program kat Petronas, kita boleh dapat balik nilai RM hasil dari pembelian kita yang terdahulu.
  • Setiap ahli Shaklee bebas untuk membuat bisnes sekiranya berminat.

 

Berminat nak daftar ahli Shaklee segera?

Boleh terus klik link ini untuk daftar ahli Shaklee 

Atau

Terus WhatsApp saya di sini

 


Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge