hilangkan contengan di dinding

Cara Hilangkan Contengan Di Dinding Dengan Mudah & Berkesan

Beberapa hari lagi dah nak raya.
Tiba-tiba terpandang dinding ruang tamu yang penuh dengan hasil nukilan anak-anak

Korang ada anak kecik yang kreatif conteng dinding macam anak-anak kami x?
Huhu.. dulu selalu gelabah nk bersihkan. Kalau setakat conteng dengan pensel tu ok lagi. Yang ni siap lukis dengan marker pen tu tau!Kos mengecat pastilah mahal apatah lagi dah last minute camni.
Tapi jangan risau, saya ada cara untuk hilangkan  contengan di dinding dengan mudah, berkesan & yang pasti pada kos yang sangat  murah!
Nak tau caranya?

Saya guna #basicH organic cleanser ni. Harga sebotol Basic H pekat ni xsampai pun RM50

Cara Hilangkan Contengan Di Dinding Menggunakan Basic H


(1) Sediakan sebekas air kosong & span. Span tu saya basahkan dulu dgn air kosong

(2) Then ibu titiskan setitik dua je basic H ni ke atas span basah tadi

(3) Span td terus gosok ke permukaan dinding yang ada contengan

(4) Gambar tu ibu saja biar belah kiri tu x cuci sebab nk tunjuk area yg sama experiment dibuat. Nampak beza kan?

hilangkan contengan di dinding

Dah bersih la berbanding sebelumnya! Yeay .. Alhamdulillah

Kalau korang pun ada byk area nk dicuci dengan cepat & selamat (tanpa kimia kuat yg rosakkan tangan/kulit/hidung), boleh ikhtiar dengan basic H ni

Selain dinding, Basic H pun boleh diguna utk cuci barang kemas, lantai, pakaian, kasut sekolah & byk lagi

Yang penting bahan utama dlm basic H adalah dr sumber kelapa & jagung. Semulajadi gitu

Nak order? Boleh.. Order je Basic H di sini
.
019-7646021

 

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge