hilangkan parut chicken pox dewasa

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa Yang Berkesan & Selamat

Saya & suami memang dah pernah dapat chicken pox (cacar air) sewaktu kami kecil lagi. Kira-kira 3 tahun lepas, dua anak kami sama-sama dapat chicken pox nih sepanjang bulan puasa.

Alhamdulillah mudah juga nak jaga mereka & kedua-duanya takde kesan parut sebab saya konsisten sapukan kulit mereka dengan krim Herbal Blend.

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa Dengan Berkesan

Ada orang persoalkan juga, parut chicken pox kanak-kanak nih lagi mudah nak hilang berbanding parut chicken pox dewasa. Betul ke?

Kalau ikut logik, memang betul sebab sel kulit baru lebih cepat terhasil pada sel kulit kanak-kanak berbanding sel kulit orang dewasa.

Betapa sukar nak hilang parutnya, sampai macam-macam cara yang diusahakan oleh dewasa yang kena chicken pox nih.

Saya kongsikan beberapa cara hilangkan parut chicken pox dewasa yang berkesan & selamat.

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa : Sapu Krim Herbal Blend

Ini antara testimoni berkesan hilangkan parut chicken pox oleh customers saya.

hilangkan parut chicken pox dewasa
Klik untuk beli krim ini secara terus dari HQ Shaklee menggunakan kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan. Hubungi kami di 019-7646021 untuk info lanjut.

Akak nih start guna krim herbal blend ni masa parut chicken pox nya masih basah. Masih ingat lagi, ketika akak nih nak beli krim ni dari saya, beliau sedang bercuti di JB.

Alahai, kesian pula, terpaksa kuarantin duduk hotel sepeninggalan suami & anak-anak mereka berlibur di Legoland.

Alhamdulillah beliau sangat suka kesan penggunaan krim Herbal Blend nih sampai repeat order lagi 2 tiub selepas itu. Ruam chicken pox cepat kering & tak tinggalkan kesan parut.

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa : Amalkan Minum ESP & Vitamin C Shaklee

hilangkan parut chicken pox dewasa

“Saya berjangkit dapat chicken pox dari bayi saya.

Ikhtiar saya ketika tu; saya ambil ESP + Vita-C Shaklee. Itu je yang  saya mampu dan berbaloi sebab masa tu saya menyusukan bayi saya. Kebetulan ESP sangat-sangat membantu dalam penyusuan. Kira 2 dalam 1 lah.

hilangkan parut chicken pox dewasa
Klik untuk beli ESP & Vitamin C ini secara terus dari HQ Shaklee menggunakan kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan. Hubungi kami di 019-7646021 untuk info lanjut.

Suplemen ni bukan bertindak secara drastik macam produk lain. Untuk menggantikan sel-sel atau kulit yg rosak/mati amik masa. Sekurang-kurangnya 3 bulan. Jangan mudah putus asa.
.
Alhamdulillah…berkat konsisten parut chicken pox semakin HILANG (sekarang tak ada langsung). Yang ajaibnya kulit wajah pulak semakin CERAH. Dan yang paling UTAMA sekali, kali ni dpt fully breastfeed baby setahun lebih  🙂 .. ” – Puan Mas.

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa : Konsisten Pakai Skincare Youth

hilangkan parut chicken pox dewasa

” Pada 12 Mac 2018, saya disahkan diserang oleh chicken pox. Boleh dikatakan muka saya agak teruk kesan dari chicken pox ini. Sebelum dapat chicken pox, wajah saya agak bersih tanpa sebarang kesan parut.

Kebetulan Shaklee keluarkan produk skincare Youth ketika itu. Saya pun mencuba guna Set Starter Youth. Alhamdulillah selepas sebulan guna, parut chicken pox di wajah saya semakin pudar..

Keadaan ini diakui juga oleh kawan-kawan sekeliling  🙂 Saya bersyukur sangat apabila kulit muka dah semakin pulih…” – Puan Shaliza

hilangkan parut chicken pox dewasa
Klik untuk beli Set Starter Skincare Youth ini secara terus dari HQ Shaklee menggunakan kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan. Hubungi kami di 019-7646021 untuk info lanjut.

Berminat nak dapatkan mana-mana produk untuk hilangkan parut chicken pox dewasa ni?

Boleh hubungi saya di 019-7646021 untuk pertanyaan harga & keahlian Shaklee jika berminat dapatkan lebih penjimatan

atau klik saja gambar di bawah untuk whatsapp saya

pengedar Shaklee Skudai

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

2 thoughts on “Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa Yang Berkesan & Selamat”

  1. Natzrah pun ada masalah chicken pox masa dah besau. Dulu cover ngan foundation. Tapi lepas jumpa miss YOUTH terus kesan chicken pox hilang. Now dah tak pakai foundation lagi. BEST SANGAT2 DENGAN WAJAH YANG BARU NI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge