jadi ahli shaklee

Cara Membeli Dengan Harga Ahli Produk Shaklee

harga ahli produk Shaklee
Gambar sekadar hiasan

Lumrah manusia, sememangnya mahukan harga barang-barangan pada harga yang berpatutan atau lebih menjimatkan.

Sebab tu kalau nak membeli belah biasanya kita akan buat tinjauan harga terutama pada barang-barang keperluan yang agak mahal seperti:

  • lampin bayi
  • susu tepung (bagi ibu-ibu yang dah wean-off anak-anak)
  • detergen/ sabun cuci baju
harga ahli produk shaklee
Gambar sekadar hiasan

Betul kan?

Sama seperti saya juga.

Harga Ahli Produk Shaklee

Sebagai pengedar Shaklee Johor Bahru, Skudai, Senai & Kulai yang sah, saya amat memahami jika pelanggan saya telefon atau whatsapp bertanyakan harga produk Shaklee sekadar untuk meninjau & membuat perbandingan.

Justeru, kat sini, saya nak buka rahsia bagaimana cara anda semua boleh membeli dengan harga ahli produk Shaklee ni :mrgreen:

Tak susah pun. Ikuti langkah-langkah yang berikut.

CARA 1

Pergi ke mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Untuk mana-mana Cara 1 @ Cara 2, terdapat 2 lagi pilihan bagi membolehkan anda beli dengan harga ahli produk Shaklee ni.

(1) Anda hanya perlu bayar RM69.80 seumur hidup + yearly RM30 utk activation jika memang berhasrat untuk beli vitamin bagi kegunaan makan sendiri & isi borang (dapatkan di kaunter dengan RM3) beserta maklumat berikut:

  • Nama anda & pasangan (jika berkahwin)
  • Nombor kad pengenalan anda & pasangan (jika ada)
  • Alamat surat menyurat
  • Nombor telefon
  • Nombor akaun bank (untuk EFT bagi bonus cash back)
  • Nama bank
  • Nama penerima akaun bank
  • Alamat e-mail
  • Maklumat penaja

Untuk maklumat penaja, sila letak butir-butir berikut:

Nama: Zaleha Abdul Salam

No. Telefon: 019-7646021

Shaklee ID: 962548

(2) Beli sebarang produk sehingga cukup 200 UV. Pendaftaran keahlian adalah PERCUMA.

Rujuk senarai ini untuk info UV & harga bagi setiap produk vitamin Shaklee.

Rujuk senarai ini untuk info UV & harga bagi produk Shaklee penjagaan kulit wajah

Rujuk senarai ini untuk info & UV & harga bagi produk Shaklee penjagaan rambut

Seperti cara 1 tadi, anda secara auto akan terus didaftarkan oleh pihak HQ / Branch.

Saya menjamin anda layak & bebas untuk bershopping / membeli/  memborong produk Shaklee pada harga ahli secara sah nanti.

Ingat ya, Shaklee tidak ada stokis. Yang ada hanyalah pengedar-pengedar bebas Shaklee (Shaklee Independent Distributor) & Home Office/ Branch.

Jika anda telah berdaftar keahlian & ingin membeli produk Shaklee sambil mengumpul point utk bonus cash back, anda perlu membeli melalui upline/ penaja anda atau membeli secara online menggunakan ID anda atau terus sahaja ke alamat-alamat ibu pejabat & cawangan Shaklee berikut:

Alamat penuh Ibu Pejabat Shaklee (Shaklee Home Office) – yang terbaru 2017:

Level 2, Sunway Geo Tower

Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 03-5622 3188
Fax: 03-5622 3199

Toll Free: 1800 88 6577

Senarai cawangan Shaklee yang sah (Shaklee Branch):

(1) Kuala Lumpur

No. 32, Jalan Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 03-4142 1067
Fax: 03-4142 1027

(2) Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 05-241 8260
Fax: 05-241 8263

(3) Pulau Pinang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 04-383 8261
Fax: 04-383 8560

(4) Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 09-747 8688
Fax: 09-747 7711

(5) Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru.

Tel: 07-350 7245
Fax: 07-3507804

(6) Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 088-393 848
Fax: 088-393 851

Tiada yang berdekatan dengan anda? Usah risau pendaftaran keahlian masih boleh dibuat secara atas talian (online) saja. Caranya adalah seperti berikut:

CARA 2

Call/ sms/ whatsapp/ telegram: 019-7646021

Anda akan dimaklumkan cara membuat pembayaran @ pembelian 200 UV barang untuk melayakkan keahlian Shaklee anda.

Dengan hanya RM79.50 (Semenanjung) / RM90.10 (Sabah/ Sarawak) seumur hidup, membeli dengan harga ahli Produk Shaklee adalah sangat menjimatkan anda.

Penjimatan adalah berganda jika anda telah ada plan untuk membeli 200 UV produk Shaklee! Memang confirmed 100% pembelian jatuh kepada harga ahli & dapat pulangan tunai lagi dari pihak Shaklee :mrgreen:

Selain penjimatan 15-25% ke atas harga produk, apakah manfaat lain jadi ahli?

7 Manfaat Utama Daftar Ahli Shaklee Kumpulan Kami (ProVide Network)

  1. Konsultasi berterusan dari kami, kumpulan pengedar Shaklee yang bertauliah
  2. Dimasukkan dalam kumpulan rahsia yang dilingkungi oleh ribuan lagi pengedar Shaklee berpengalaman. (Jika berminat)
  3. Pakar perubatan serta pakar nutrisi yang sentiasa membantu untuk memberikan khidmat nasihat ada dalam kumpulan besar kami
  4. Penjimatan berganda ke atas produk-produk promo terpilih setiap bulan
  5. Bonus cash back (5% – 21 %) apabila pembelian terkumpul anda mencapai minimum 150 UV
  6. Bonus kereta & percutian 5 bintang bagi anda yang berminat & berusaha
  7. Bimbingan tip top dari segi ilmu pemasaran online mahupun kelas coaching percuma untuk blog (A-Z) dari leader-leader kami. Kami ada kelas coaching online & juga offline (tiada paksaan)

Semoga artikel ini bermanfaat & membantu dalam pencarian anda.

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai ahli mahupun ingin mendapatkan sebarang vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi beserta tips panduan pemakanan yg betul, eksklusif & konsultasi yg berterusan, saya adalah wakil pengedar sah & bertauliah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya seperti butiran berikut:

Nama: Zaleha Abdul Salam

Email: produkvitaminsemulajadi@gmail.com

Phone/message/whatsapp/ telegram: 019-7646021

Postage serendah RM8 (S/M) maksimum sehingga RM20 (S/S)

COD sekitar UTM Skudai, Taman Universiti, Skudai, Senai, Kulai & Johor Bahru

Klik

SENARAI PENUH HARGA VITAMIN SHAKLEE

HARGA SET PENJAGAAN KULIT WAJAH SHAKLEE

HARGA SET PENJAGAAN RAMBUT SHAKLEE



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

2 thoughts on “Cara Membeli Dengan Harga Ahli Produk Shaklee”

  1. I am a customer and I use the hoheusold environmental safe products. I would like to see more stories on the Get Clean line. Feel free to contact me at the attached email address. Have a great day.

  2. Pingback: Promosi Shaklee Jun 2018: Lebih Banyak Jimat Zero GST

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge