cara merawat senggugut

Cara Merawat Senggugut Tanpa Ubat

Masalah senggugut memang tak best! Saya dulu kalau datang bulan dengan pakej senggugut, memang rasa kejang pada perut (ari-ari) dan mulalah ada swing-swing sket moody  🙄

Bila tak tahan sangat, mulalah ambil Panadol Menstrual tu..huhu

Tu cerita dulu lah. Saya yang dulu.

Sekarang dah tak buat lagi  😉

Cara Merawat Senggugut Yang Teruk Tanpa Perlu Makan Ubat Tahan Sakit

cara merawat senggugut

Saya pernah cerita ada beberapa tips yang bagus sebagai cara merawat senggugut yang lebih baik berbanding bergantung pada ubat tahan sakit macam Panadol Menstrual tadi.

baca 6 cara menghilangkan senggugut

Selain daripada 6 cara tadi, anda boleh juga ikhtiarkan dengan vitamin untuk senggugut ni.

Cara Merawat Senggugut Dengan Nutrisi

Sebenarnya nutrisi bukanlah merawat. Tapi lebih kepada membantu menyihatkan tubuh kita.

Antara nutrisi atau suplemen yang bantu mengatasi masalah senggugut adalah:

  • GLA Complex
  • Ostematrix

Baca testimoni masalah senggugut

Boleh lihat video di bawah tentang bagaimana GLA Complex & Ostematrix ini membantu menyelesaikan masalah wanita yang sering senggugut

Usah biarkan prestasi terus terjejas akibat senggugut tiap bulan. Segeralah ikhtiar dengan cara yang lebih baik.

Klik saja gambar di bawah jika berminat nak beli vitamin untuk senggugut ini menggunakan kad debit/ kad kredit  🙂

cara merawat senggugut

Sekiranya anda ada soalan atau nak dapatkan vitamin untuk senggugut ni, boleh terus klik untuk whatsapp saya tanpa perlu simpan nombor telefon saya  😉

Klik saja untuk whatsapp saya & dapatkan vitamin Shaklee anda segera 🙂

pengedar shaklee AEON Taman Universiti



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge