Aktif & Produktif

berlari jarak jauh

21 Hari Berlari Jarak Jauh | Seronok ke Berlari? Virtual Run #TeamRunStreak

“hoi.. penatlah lari…” – kata seseorang. “ibu… tak penat ke? dahlah…” – anak saya yang bongsu, dulu sibuk nak ikut saya gi jogging. Sejak tengok ibu dia tiap hari lari, dia sampai dah tak larat menengoknya. Bukan apa, dia pun dah rasa macam mana jauhnya jarak tu  Keputusan saya sign up untuk join cabaran berlari …

21 Hari Berlari Jarak Jauh | Seronok ke Berlari? Virtual Run #TeamRunStreakRead More »

tambah semangat

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At All

Every day is Monday Blues… huhu. Siapa pernah rasa macam ni? Atau at least tiap minggu, bila datang hari pertama bekerja selepas bercuti, mesti rasa camni? Dulu saya pernah rasa macam tu. Tapi, Alhamdulillah sejak mengenalpasti punca semangat boleh down, punca monday blues & cara untuk tambah semangat, syukur sekarang dah no more Monday blues.. …

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At AllRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.