Berpantang Selepas Bersalin

set berpantang shaklee

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas Bersalin

Banyak kes ibu yang meroyan/ depressed ketika berpantang yang kita dengar baru-baru ni kan? Seperti yang saya share dalam artikel tips ibu berpantang sebelum ni, ibu-ibu selepas bersalin perlukan sokongan dari suami dan juga keluarga. Ibu yang sihat dari segi fizikal & emosi kurang berisiko untuk mendapat masalah meroyan ni. Selain amalan pemakanan rutin berpantang …

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas BersalinRead More »

luka bersalin cepat baik

Luka Bersalin Cepat Baik – Ini Yang Ibu-Ibu Ini Amalkan

Hampir 2 tahun dah bila mengingatkan saat-saat saya bersalinkan si Lutfi our latest baby. Hehe buat masa ni, rehat jap dulu nak ada baby lagi sebab nak fokus pada satu urusan besar, in shaa Allah  🙂 Alhamdulillah mak pun dah dapat cucu baru. Welcoming our nephew, anak sulong adikku yang baru kawin last year, Alhamdulillah …

Luka Bersalin Cepat Baik – Ini Yang Ibu-Ibu Ini AmalkanRead More »

cara lawas buang air besar

Cara Lawas Buang Air Besar Tanpa Sakit Walau Baru Lepas Bersalin Normal

Entri ni khusus untuk ibu-ibu yang pernah ada pengalaman melahirkan anak secara normal & pernah mengalami jahitan selepas bersalin normal. Memang nyeri & ngilu sungguh nak buang air besar terutama bagi ibu-ibu yang mengalami koyak teruk hampir di bahagian punggung. Saya faham. Teruskan membaca, perkongsian ini antara cara lawas buang air besar berdasarkan pengalaman saya …

Cara Lawas Buang Air Besar Tanpa Sakit Walau Baru Lepas Bersalin NormalRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.