Kesihatan kulit wajah

kulit muka breakout

Kulit Muka Breakout Jerawat Bernanah Semakin Pulih Selepas Ikhtiar Cara Ini

Wanita dan kecantikan kulit wajah ibarat isi dengan kuku. Percaya atau tak, tak ada wanita yang tidak suka cantik. Hinggakan kalau tersembul seketul jerawat, risaunya di depan cermin boleh makan masa separuh hari jugak membeleknya. Lagi kan kalau ada masalah kulit muka breakout, masalah jerawat bernanah. Mesti sedih sangat-sangat kan? Bayangkan kalau kita yang ada …

Kulit Muka Breakout Jerawat Bernanah Semakin Pulih Selepas Ikhtiar Cara IniRead More »

daftar ahli shaklee percuma

Peluang Untung Grab Promosi Daftar Ahli Shaklee Percuma Februari 2019

Bulan Februari 2019 ni, bulan last tau untuk semua yang belum pernah mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk grab peluang promosi daftar ahli Shaklee percuma yang lebih untung & jimat banyak! Promosi Daftar Ahli Shaklee Percuma – Jimat & Untung Lebih RM200 Ptomosi ni adalah lanjutan promosi New Enrollment Program yang start 15 Dec 2018 haritu. …

Peluang Untung Grab Promosi Daftar Ahli Shaklee Percuma Februari 2019Read More »

testimoni ESP untuk masalah kulit wajah

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan Suami

“Ina, abang, dah lama nak tegur, rasanya hari ni abang kena bagitau jugak..” – Tuan Azman “Ya, kenapa bang?” – Puan Ina “Kenapa dah lama abang tengok Ina macam dah tak berseri-seri macam dulu? Nampak kulit wajah macam dah kusam sangat…”- ujar Tuan Azman lagi “Ye ke bang?…” – berubah terus muka Puan Ina. Terasa …

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan SuamiRead More »

masalah kulit jerawat

Masalah Kulit Jerawat Gadis Ini Selesai Gara-Gara Guna Skincare Mak Punya

Menjadi anak gadis sememangnya lazim mempunyai masalah kulit yang berjerawat. Ini kerana faktor hormon & faktor stress pembelajaran sekitar usia remaja. Punca Jerawat Makin Teruk Saya sendiri teringat zaman saya belajar di IPT dulu, jerawat saya paling banyak kat sekitar dahi. Stress belajar la katakan… huhu. Ni, nak share pasal masalah kulit jerawat sorang student …

Masalah Kulit Jerawat Gadis Ini Selesai Gara-Gara Guna Skincare Mak PunyaRead More »

cara merawat parut jerawat

Hasil Tenusu Punca Jerawat Makin Teruk | 7 Cara Merawat Parut Jerawat

Tahukah anda, selain faktor pemakanan tinggi gula, antara punca jerawat boleh jadi semakin teruk adalah pengambilan hasil tenusu (susu, keju & yang sewaktu dengannya)? Ada satu kajian yang dibuat di Harvard School of Public Health, mengaitkan hasil tenusu ini boleh menggalakkan cetusan hormon insulin yang tinggi. Hormon insulin meningkatkan kehadiran radang dalam tubuh, seterusnya merangsang …

Hasil Tenusu Punca Jerawat Makin Teruk | 7 Cara Merawat Parut JerawatRead More »

pencuci muka berkualiti tahan lama

Pencuci Muka Berkualiti Tahan Lama Yang Berbaloi Dimiliki Untuk Kulit Sihat

Suka tak kalau hari-hari cuci muka dua kali sehari dengan pencuci muka yang best, berkualiti dijamin 100% berkesan & selamat? Confirmed lagi suka kalau pencuci muka ni tahan lama sampai almost setahun! Saya pun suka! Pencuci Muka Berkualiti Tahan Lama Hampir Setahun Ye, setahun tau. Saya pun guna pencuci muka ni. Namanya Youth Skincare ! …

Pencuci Muka Berkualiti Tahan Lama Yang Berbaloi Dimiliki Untuk Kulit SihatRead More »

testimoni youth cleanser

Testimoni Youth Cleanser – Review Mereka Yang Hanya Guna Pencuci Muka Youth

Youth Skincare memang yang terbaik jika kita ambil at least Starter Set jika nak dapatkan kesan yang paling optimum seperti mana dalam kajian keberkesanan yang dijalankan oleh pakar penyelidik yang menghasilkan Youth Skincare ni. Namun, bagaimana jika pengguna ada sedikit kekangan bajet, atau berminat nak cuba satu persatu item dalam Youth dengan memulakan pengambilan pencuci …

Testimoni Youth Cleanser – Review Mereka Yang Hanya Guna Pencuci Muka YouthRead More »

Cara Mengatasi Masalah Jerawat & Parut Akibat Hormon Di Kalangan Ibu Hamil

Ketika hamil, ramai ibu yang mengalami masalah kulit berjerawat serta masalah-masalah kulit yang sangat tidak membuat kita selesa. Dulu, masa hamilkan kak Auni, kulit saya kelihatan lebih gelap. Jerawat so far tak lah meriah. Alhamdulillah. Cuma saya nak kongsi beberapa tips & cara bagaimana untuk mengatasi masalah jerawat berpunca dari hormon terutamanya di kalangan ibu …

Cara Mengatasi Masalah Jerawat & Parut Akibat Hormon Di Kalangan Ibu HamilRead More »

review pencuci muka youth

Review Pencuci Muka Youth Untuk Masalah Kulit Sensitif

Ada tak anda kat sini yang ada masalah kulit sensitif? Pastinya anda nak sangat tahu, bolehkah pencuci muka Youth membantu? Atau anda tercari-cari review pencuci muka Youth yang tengah glamor ni? Betul ke bagus untuk masalah kulit sensitif? 🙂 Review Pencuci Muka Youth Khusus Untuk Masalah Kulit Sensitif Memandangkan start Mei 2018 aritu lagi, skincare …

Review Pencuci Muka Youth Untuk Masalah Kulit SensitifRead More »

testimoni skincare

Testimoni Skincare Pelbagai Jenis Oleh Cik M Kesan Akibat Terpengaruh

Bukan perkara baru tau apabila kita sering bertukar jenama skincare di pasaran, kulit wajah akan jadi bertambah teruk atau heavy breakout! So, perkongsian saya kali ni, just nak bagitau, hati-hati sangat apabila nak memilih skincare yang sesuai untuk kulit anda. Harapnya, testimoni skincare yang dikongsi ini boleh menjadikan sedikit panduan. Testimoni Skincare Oleh Cik M …

Testimoni Skincare Pelbagai Jenis Oleh Cik M Kesan Akibat TerpengaruhRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.