Kesihatan Rambut

3 Testimoni Syampu Shaklee Yang Anda Tak Tahu

Shaklee bukan sahaja mengeluarkan produk nutrisi dari dalam. Malah memang ada produk nutrisi untuk luaran seperti untuk kulit & juga untuk rambut. Produk Shaklee untuk penjagaan rambut adalah Shaklee Prosante. Mungkin anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah rambut gugur secara semulajadi kan? Boleh tonton perkongsian testimoni syampu Shaklee oleh wanita ini. Testimoni Syampu Shaklee 1: Rambut Gugur …

3 Testimoni Syampu Shaklee Yang Anda Tak TahuRead More »

Syampu Shaklee: Rangkaian Produk ProSante Terbaik Untuk Rambut Sihat Menawan

Apa yang bagusnya dengan produk penjagaan rambut ProSante ni? Pasti anda tertanya-tanya kan? Cuba lihat di belakang ramuan syampu anda di rumah. Nampak tak perkataan SLS atau Sodium Laureth Sulfate? Saya percaya hampir 90% produk penjagaan rambut di pasaran mengandungi SLS ini. Baca lagi tentang SLS & SLES. Bahayakah jika terdedah dengan SLS & SLES?  Itulah …

Syampu Shaklee: Rangkaian Produk ProSante Terbaik Untuk Rambut Sihat MenawanRead More »

masalah rambut gugur

Rahsia Masalah Rambut Gugur Tiada Lagi. Benarkah Caranya Sangat Mudah?

Tiap kali jenguk bilik mandi, nampak segumpal rambut atas lantai Tiap kali jenguk sikat, nampak segumpal rambut. Tiap kali bangun pagi, nampak lagi rambut bersepah atas bantal… Oh tidak…!!! 😥 Rimaskan apabila dihantui masalah gambut gugur yang berpanjangan..? Punca Rambut Gugur Ia bukanlah suatu masalah kesihatan yang merumitkan. Cuma, penampilan kita mungkin sedikit terjejas atau …

Rahsia Masalah Rambut Gugur Tiada Lagi. Benarkah Caranya Sangat Mudah?Read More »

Cara Mengatasi Masalah Kelemumur Yang Mudah

Fahami Kelemumur Korang pun tahu kan, kelemumur tu biasanya yang duduk atas kulit kepala tu? Kalau tengok iklan syampu kat tv yang macam oats terabur atas rambut tu.. hehehe 😆 Mengikut definisi dari webMD, kelemumur adalah suatu kuping-kupingan putih yang berada pada permukaan kulit kepala yang tidak memudaratkan tapi cukup merimaskan serta membuatkan kulit kepala …

Cara Mengatasi Masalah Kelemumur Yang MudahRead More »

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut Prosante

Shaklee tidak sahaja mempunyai rangkaian untuk vitamin dalaman diri, malah turut mengeluarkan rangkaian untuk penjagaan diri luaran secara khusus. Bagi produk kecantikan kulit secara luaran terutama untuk kulit (Skin Care), boleh klik pautan di bawah ini: Harga Skin Care Shaklee Untuk mengetahui senarai penuh harga produk vitamin Shaklee untuk dalaman pula, boleh klik di pautan …

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut ProsanteRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.