Testimoni

testimoni garlic complex

11 Testimoni Garlic Complex Shaklee Terbukti Terbaik Untuk Kesihatan

Tak kenal maka takkan pernah jatuh cinta. Dulu, saya sendiri tak kenal sangat apa kelebihan yang ada pada bawang putih Shaklee ni. Jauh sekali la nak faham apa fungsinya yang sebenar. Sampailah saya sendiri ikhtiar guna masa demam kuat November baru-baru ni. Saya sharekan testimoni garlic complex saya sendiri kat bawah ni nanti. Pernah ada …

11 Testimoni Garlic Complex Shaklee Terbukti Terbaik Untuk KesihatanRead More »

testimoni herbal blend

9 Testimoni Herbal Blend-Krim Herba Semulajadi Bebas Paraben Mesra Seisi Rumah

Saya suka sangat nak share testimoni best dari pengguna-pengguna herbal blend Shaklee ni..  Sebelum saya share lanjut testimoni herbal blend ni, krim Herbal Blend tu macam mana? Apa yang beza sangat dengan krim @ ubat sapu yang beli kat farmasi tu? Ok, bagi yang first time, krim Herbal Blend ni adalah gandingan herba terbaik yang …

9 Testimoni Herbal Blend-Krim Herba Semulajadi Bebas Paraben Mesra Seisi RumahRead More »

kencing kotor

Vivix Membantu Pesakit Kencing Kotor Hidup Lebih Sihat

Vivix telah membantu meningkatkan kesihatan ramai orang terutama bagi pesakit yang mengalami penyakit kencing manis, masalah sukar berhenti merokok & banyak lagi. Saya mempunyai 2 customer yang mengambil vivix sebagai ikhtiar kepada masalah kencing kotor. Testimoni Vivix Pesakit Kencing Kotor 1: Akak ni sebelum ambil vivix ada mengamalkan minum jus nenas. Tapi mungkin kesan pemulihan …

Vivix Membantu Pesakit Kencing Kotor Hidup Lebih SihatRead More »

kulit sensitif

Pencuci Pinggan Mangkuk Tanpa Kedutkan Jari: Sesuai Untuk Kulit Sensitif

Apabila Cuci Pinggan, Jari Jadi Berkedut-kedut… Teringat masa zaman sekolah-sekolah dulu, ada kawan selalu mengusik, kalau tiap kali basuh-basuh pinggan/ basuh kain baju, kulit jari jadi kedut-kedut tu mesti petandanya nak jadi orang kaya lah tu…  Wah-wah… zaman sekolah anda semua macam saya kah? Hihihi..  😆 Sebenarnya, jika dipandang dari sudut sains, itu petanda kita …

Pencuci Pinggan Mangkuk Tanpa Kedutkan Jari: Sesuai Untuk Kulit SensitifRead More »

Testimoni ESP Shaklee Yang Kontroversi Menjadi Bualan Ramai

Testimoni ESP Shaklee Yang Paling Kontroversi! Video ni memaparkan testimoni ESP Shaklee yang paling kontroversi! Tak percaya? Tontonla sampai habis! Kisah Saya & Sebalang ESP Tak kenal maka tak cinta. Tak perlu maka tak pakai. Macam tu juga saya dulu. Saya mula ambil ESP Shaklee sejak April 2013 ketika berpantang melahirkan Auni Batrisyia. Bersalin normal …

Testimoni ESP Shaklee Yang Kontroversi Menjadi Bualan RamaiRead More »

Sihat Tanpa Ubat:Benarkah Pengambilan Suplemen Mampu Menaiktaraf Kesihatan?

Dulu saya tak berapa sangat nak percaya. Kalau dah sakit, pergi saja jumpa doktor. Ikhtiar dengan mengambil ubat-ubatan. Tapi rupa-rupanya, ubat bukanlah penyelesaian yang terakhir jika kesakitan yang kita alami masih di tahap yang boleh diselamatkan secara natural remedies.. Seperti contoh, antibiotik atau ubat tahan sakit. Mungkin nampak mudah bila kita bergantung pada antibiotik & …

Sihat Tanpa Ubat:Benarkah Pengambilan Suplemen Mampu Menaiktaraf Kesihatan?Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.