Category: Tips Ibu Hamil

Vitamin Ibu Hamil Yang Membantu Ibu Kekal Sihat, Cergas & Kuat 0

Vitamin Ibu Hamil Yang Membantu Ibu Kekal Sihat, Cergas & Kuat

Rata-rata apabila menginjak usia kehamilan trimester yang ke 3, ramai ibu hamil mengalami fasa mudah letih, semakin tidak bertenaga untuk melakukan rutin harian. Mana taknya, semakin menghampiri tarikh dijangka bersalin, sudah tentu tenaga yang...

Tips Tambah Darah Semasa Hamil Bukan Sekadar Elak Nurse Bising 4

Tips Tambah Darah Semasa Hamil Bukan Sekadar Elak Nurse Bising

Heheh.. Saya rasa bukan saya sorang je kalau pergi check up ibu hamil kat klinik kerajaan (KK) risau kena bebel ngan nurse.. [Nurse mintak maaf ya..] 😆 Tapi diorang bising bukan sekadar bising. Nurse...

Doa Semasa Hamil Yang Diamalkan oleh Ibu Anak Cerdik & Solehah 1

Doa Semasa Hamil Yang Diamalkan oleh Ibu Anak Cerdik & Solehah

Sebelum tu, nak tanya, anda gembira x hari ni? Jika tengah sedih-sedih, ada tips & rahsia untuk kita boleh sama-sama tersenyum & ceria walau mungkin kita sedang ada masalah. Cara Syukur Nikmat Agar Happy...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.