Vitamin C

vitamin c kanak-kanak shaklee

Vitamin C Kanak-Kanak Shaklee Dah Kembali Bagus Untuk Anak Sihat

Hai semua. Nak share good news yang sedang berlaku hari ni. Vitamin C kanak-kanak Shaklee dah ada balik tau.. Yeay!  🙂 Seingatnya last vitamin C chewable ni ada kat pasaran 2 tahun lepas kot. Runsing la semua yang dah biasa ambil sebab kena fikir alternatif lain. Nak simpan stok banyak-banyak masa tu tak boleh sangat …

Vitamin C Kanak-Kanak Shaklee Dah Kembali Bagus Untuk Anak SihatRead More »

10 Testimoni Vitamin C Berkesan Untuk Kulit & Kesihatan Seisi Keluarga

Assalamu’alaikum & salam sejahtera, Sebelum mengandung dulu, saya sendiri tak begitu rajin untuk mengambil suplemen apatah lagi vitamin C. Alhamdulillah setelah mempunyai kesedaran akan pentingnya pengambilan suplemen sebagai perisai kesihatan diri yang lebih optimum, saya & suami semakin konsisten menelan suplemen setiap hari. Hari ini saya teruja nak kongsikan dengan anda semua 10 testimoni vitamin …

10 Testimoni Vitamin C Berkesan Untuk Kulit & Kesihatan Seisi KeluargaRead More »

Cara Hilangkan Sakit Gigi Supaya Lebih Ceria Bersama Pasangan

Kalau anda pernah mengalami sakit gigi, anda mesti tahu betapa azabnya kesakitan itu bukan? Saya pun pernah. Nak senyum memang payah. Masa tu saya sakit gigi sebab kesan plaque/ tartar yang mencengkam pada permukaan gusi. Kebetulan masa tu masih berpantang di kampung. Ayah membawa saya ke klinik gigi berhampiran untuk mengambil tarikh temujanji bagi membuat …

Cara Hilangkan Sakit Gigi Supaya Lebih Ceria Bersama PasanganRead More »

Vitamin C Yang Terbaik Di Pasaran

Apabila tengok ramai yang sedang bersin sana-sini, selesema dan mudah pula dapat demam, itu tandanya badan perlukan perlindungan yang lebih untuk melawan jangkitan virus. Seperti saya sendiri, saya tahu saya  hampir dijangkiti selesema sekiranya tiba-tiba saya akan bersin lebih dari 3 kali berturut-turut. Untuk meningkatkan sistem pertahanan tubuh, kita perlukan antioksidan. Apa itu antioksidan Antioksidan …

Vitamin C Yang Terbaik Di PasaranRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.