daftar ahli shaklee percuma

Daftar Ahli Shaklee Percuma & Diskaun Lebih Sempena Year End Sale Shaklee

Banyak sangat kejutan yang menarik oleh pihak Shaklee, hujung-hujung tahun ni.

Awal Disember baru-baru ni, Shaklee announce promosi Disember 2018 hanya untuk set Youth Skincare & set Shaklee Baby je.

Terkejut gembira betul bila ada announcement pasal daftar ahli Shaklee secara percuma dengan diskaun 10% ni. Sini saya explain lebih detail.

daftar ahli shaklee percuma

Cara Daftar Ahli Shaklee Percuma Beserta Diskaun 10% Sempena Hujung Tahun 2018

Untuk makluman, cara daftar ahli Shaklee secara percuma untuk cara ini ada tempoh hadnya. Tak terpakai untuk sepanjang masa. Tertakluk pada terma & syarat.

Promosi ini sah bermula 15 Disember 2018 – 28 Februari 2019.

Tak pe, kalau tak jelas, later hubungi je saya, ya  🙂

Biasanya, pihak Shaklee memang letak syarat untuk daftar ahli Shaklee percuma adalah dengan pembelian 200 uv point atau bersamaan harga 2 botol Vivix/ 3 kotak kolagen Shaklee / sebarang gandingan produk Shaklee dengan nilai RM650+ (tertakluk pada item).

Tapi, sempena hujung tahun 2018 ni, nilai pek promosi Shaklee untuk percuma keahlian ini ada diskaun 10% tanpa mengurangkan nilai point item tersebut, malah ada yang tak sampai 200 uv point pun!

Beli Pek Promosi Shaklee Percuma Keahlian

Inilah dia caranya!

Dapatkan mana-mana 1 pek promosi Shaklee yang saya senaraikan di bawah, anda layak untuk mendaftar keahlian secara percuma! Nak beli kesemua pek promosi? Pun boleh tau. Lagi untung dan lagi besar penjimatan  😉

(1) Set Twinpack Vivix Diskaun 10%

daftar ahli shaklee percuma

Vivix memang dah terkenal sebagai premium suplemen Shaklee yang sentiasa jadi top seller. Untuk penggemar Vivix & belum lagi mendaftar ahli Shaklee, inilah masa yang paling sesuai untuk anda grab promosi ini!

Yang menariknya promosi kali ini, harga 2 botol Vivix ni ada diskaun 10% lagi tau! Secara rumusannya, untuk promosi twinpack Vivix Year End Sale ini, anda layak:

  • keahlian RM65 percuma
  • penghantaran seluruh Malaysia percuma
  • beg penyejuk merah Vivix nilai RM25 percuma
  • diskaun 10% (harga retail 2 Vivix RM950; harga asal 2 Vivix percuma keahlian: RM760; harga promosi: RM684 sahaja!!!)

cara beli Shaklee

(2) Set Wellness Starter Diskaun 10%

daftar ahli shaklee

Set Wellness Starter ni bagus untuk seisi keluarga. Boleh digunakan dari anak-anak sampai dah golongan warga emas juga. Set Wellness Starter ni terdiri dari:

Setiap pembelian set Wellness Starter ni, anda layak:

  • keahlian RM65 percuma
  • penghantaran seluruh Malaysia percuma
  • Shaklee exclusive airtight pillbox nilai RM19 percuma
  • diskaun 10% (harga retail RM928; harga asal percuma keahlian: RM741; harga promosi: RM666.90 sahaja!!!)

cara beli Shaklee

(3) Set Youth Skincare Starter

daftar ahli shaklee

Yang ni pun untung banyak! Khusus buat mereka yang mementingkan penjagaan kulit wajah menggunakan skincare yang berasaskan tumbuhan serta bebas dari kimia berbahaya.

Youth Skincare Set Pencuci Muka Shaklee

Setiap pembelian set Youth Skincare Starter ni, anda layak:

  • keahlian RM65 percuma
  • penghantaran seluruh Malaysia percuma
  • Magnifying mirror bernilai RM43 percuma
  • diskaun 10% (harga retail RM850; harga asal dengan keahlian: RM745; harga promosi: RM612 sahaja!!!)

cara beli Shaklee
Berminat nak dapatkan mana-mana set Shaklee untuk daftar ahli Shaklee secara percuma? Boleh juga untuk hubungi saya di 019-7646021 atau klik terus untuk wasap kami

pengedar Shaklee Skudai


Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai, Kulai, KL, Selangor

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Selangor

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge