pengedar shaklee sah

Dont Rush Challenged Versi Ratu G7 | Pengedar Shaklee Vivix & ResV Yang Sah

Sejak awal PKP lagi, rajin sungguh kan kita buat video? Paling best macam-macam video viral kita dapat tengok. Yang saya nak share ni video Dont Rush Challenged.

Alaa.. yang start dari pakat guna berus mekap tu!

Dont Rush Challenged Versi Ratu G7

Korang dah tengok ni ke?

Happy sungguh dapat create video ni.

Mencabar jugak masa nak edit & export. Besar file nya. Mujur Youtube ok je. So untuk korang yang nak beli vivix untuk kesihatan dalaman, wajib try Vivix ni. Pre-order is needed.

Dont Rush Challenged Versi iReach Family

Yang ni lagi awal kitorang shoot. Sebelum bulan puasa lagi..

Ekekek… Jangan marah!

Sekali sekala jadi retis jap.

Eh nak bagitau, kalau nak beli vivix atau resV atau apa-apa vitamin Shaklee bolehlah terus wasap saya, k. Nombor ada kat bawah ni.

 

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge