bisnes kalis ekonomi

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari

Wow kalis ekonomi… apakah tu??

Hehe, semalam kitorang organized seminar iReach Future Proof versi selatan (Johor). Alhamdulillah, setelah beberapa bulan lepas kami berenam GMTJ (Group Mak Terlajak Jelita) @ Geng Mesyuarat Tingkap Johor merancang untuk buat kelas bersama, akhirnya, dizahirkan melalui seminar ini.

bisnes kalis ekonomi

Ok, jap lagi kita cerita lagi.

Bisnes Shaklee – Bisnes Kalis Ekonomi Jangka Panjang

Pernah dengar pasal bisnes Shaklee tak?

Tak pernah ya? Yang tak pernah, boleh dengar sedutan video ni

Basically Bisnes Shaklee ni adalah bisnes MLM yang boleh kita operate secara atas talian (online) mahupun secara offline. Kenapa MLM? Shaklee Malaysia beroperasi di Malaysia secara direct selling & bisnes Shaklee ini  tidak boleh beroperasi di dalam kedai mahupun di mana-mana website E-Dagang.

Boleh tengok video ni pula

So nak jual kat mana? Haaa tu yang nak cerita ni.

Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari

bisnes kalis ekonomi

Dalam Seminar Future Proof Johor yang diadakan baru-baru ni, kami mendedahkan kepada peserta RESEPI RAHSIA menjadikan bisnes Shaklee ini bisnes yang kalis ekonomi bertahun-tahun akan datang.

Ya, hanya di hujung jari.

Strategi T1000  & T30

Saya tak boleh cerita panjang-panjang sangat sebab ni strategi rahsia, pure tactic & proven kalis ekonomi yang telah dibuktikan oleh group besar kami sendiri #iReach sejak hampir 10 tahun yang lalu.

Apa yang saya boleh dedahkan adalah, dalam seminar ini, kami latih peserta untuk yakin & berani menjadikan bisnes ini bisnes yang menjamin kewangan peserta minimum 4 angka sebulan hingga 5 ke 6 angka sebulan.

Bukan typical MLM, bukan skim piramid malah, siapa yang buat dialah yang dapat, tak kisahlah jika upline dia malas, downline dia lebih rajin, maka downline dia lebih layak dapat lebih.

Man Jadda Wajada gitu.



Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

1 thought on “Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge