Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera.

Alhamdulillah sempat untuk join Giveaway ni pagi-pagi sebelum keluar rumah. Kami ada ujian Sijil Rendah Persilatan di UTM Skudai. Kali ini saya & suami  tak ambik ujian tapi sekadar membantu untuk jadi sebahagian dari para penguji calon yang mengambil peperiksaan praktikal.

Ok bagi korang yang nak turut serta join Giveaway 2014 dari Mialiana.com ni, jomlah pakat-pakat klik banner kat bawah ni. Syarat-syarat pun sangat mudah. Paling kurang, hari ni blog dah diupdate dengan 1 entri & best jugak dapat sambil-sambil berblogwalking kan…

 [Sila klik banner di bawah ni untuk sertai]

Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.
Syarat-syaratnya :
 
1. Wajib Follow Blog Sponsor

MiaLiana
Aynora
SewaKeretaSabah
ProvideNetwork
TengkuButang
IeyzartdSyahieyr
FuzaMusa
YatiAdam
ZafirahZarrae
Cekelatmanih
DayangDeno
EngkuMuzahadin
PetakBunga
AinimRashihah
KaryaMahirah
Azhafizah
Zaidalifah
FatihahFazlin
FatinFarhanah
NiaEmkay
SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor





















3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join….

Semoga kita mendapat manfaat dari penyertaan ini.

Selamat berkenalan & happy berblogwalking semua 🙂

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

54 Responses

  1. Rosmiza Ali says:

    Assalamualaikum tuan tanah.. Hehe.. Datang bw sini dari GA Mialiana..
    Done follow google plus.. ^^,

    Btw, member cekak hanafi ke?

  2. Ros_reeza says:

    Salam kenal dari Ros.. singgah dari segmen Kak Mia 🙂 done follow google plus 🙂

  3. done foloow sini.wish me luck ye 🙂

  4. Cik Ash says:

    assalamualaikum…Singgah dari GA yg same….good luck for u…..
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.htm

  5. Good luck dear.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

  6. Lya says:

    Salam Za…Lya singgah sini dari GA yang sama..All the Best ya..

    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

  7. Hi … Blog walking dari segmen yang sama … Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

  8. Budak says:

    Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck 🙂 Giveaway 2014 Mialiana.com

  9. Izan says:

    singgah dari segmen yg sama.. gud luck sis 😉

  10. Mia Liana says:

    Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemasikini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

  11. Hunny Kitty says:

    blogwalking sini dari segmen yg sama….good luck ya!

  12. Yun Sing says:

    Singgah sini dari GA yang sama 🙂

  13. Sis Nurul says:

    Blogwalking dari segmen yang sama.. Done follow.. All the best.. Goodluck.. 🙂 http://sisnurul92.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

  14. singgah di pagi raya.. selamat hari raya.. ^^ jemput join segmen shawal.. 🙂 KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

  15. Nana says:

    Assalamualaikum, hai! 🙂
    Singgah dari segmen yang sama.
    Selamat berkenalan and goodluck! :))

  16. mayang says:

    dari segmen yg sama… done follow

  17. mila says:

    tahniah awak menang skincare bharga rm250..bestnyeeee..jeles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.