Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus Untuk 5 Pemenang by Zaleha Awaluddin

[Sila klik banner di atas untuk join]

==DAH TAMAT==

 

Assalamu’alaikum & Salam Sejahtera

Alhamdulillah diberi peluang untuk menganjurkan giveaway lagi kali ini.

Ni adalah Giveaway yang kedua selepas Giveaway Tonton Video & Menang Wang Tunai yang kami anjurkan tahun lepas.

Selain memang nak bagi hadiah, niatnya nak rajin-rajinkan blogwalking juga ni..hihih  :mrgreen:

Kisah Auni & Susu Isomil Plus

Sebelum ni Auni Batrisyia anak kami memang ada minum susu soya Isomil Plus ni sebab selepas  wean-off susu badan, dia memang tak boleh direct minum susu lembu. Cirit birit & merah-merah jadinya kat sekitar bahagian lampin tu.

Jadi, susu Isomil Plus ni sangat membantu beri nutrisi yang Auni perlukan sepanjang wean-off susu badan tu.

Bagi yang pertama kali dengar pasal susu Isomil Plus ni, meh saya nak kongsi sikit.

Susu Isomil Plus ni dirumus khas bagi anak-anak berumur 1-10 tahun yang bermasalah “lactose intolerent”. Susu ni diperbuat dari susu soya, minyak bunga matahari oleik tinggi, minyak kelapa & minyak kacang soya.

Tapi, lepas kami ikhtiar campur sikit-sikit susu lembu dengan susu soya Isomil ni, badan dia dah boleh terima susu lembu. Ambik masa juga sebenarnya.

Baru-baru ni kami dapat baucer ni dari pihak Abbott, oleh kerana Auni pun dah tak minum lagi susu ni, kami dengan berbesar hati nak beri kepada 5 pembaca & pengunjung bertuah yang membuat komen di entri ini.

Hadiah-hadiah :

1 x RM20 baucer diskaun pembelian Isomil Plus 850 gm

4 x RM18 baucer diskaun pembelian Isomil Plus 400 gm

Bonus:  tambahan Tunai RM10 x 3 blogger yang bertuah

Syarat-syarat Penyertaan:

[1] Like fanpage kami: Produk Vitamin Semulajadi – [wajib]

[2] Follow Instagram kami: @Zaleha_Awaluddin – [wajib bagi yang ada]

[3] Komen di ruang komen entri – [wajib]

(a) “saya join & no telefon/ email” untuk – kategori bukan blogger

(b) url entri yang korang dah publish dengan tajuk “Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus Untuk 5 Pemenang by Zaleha Awaluddin“, copy banner & backlink kan ke entri ini – kategori blogger

Siap! 😉

Itu saja syarat-syaratnya. Mudah kan? Oh ya, mesti terdiri dari mereka yang berada di Malaysia saja tau..hihi.. nak senang pos hadiah nanti  :mrgreen:

Penyertaan diterima pada 12:01 am 19 November & berakhir pada 11:59 pm 30 November 2015.

Pemenang akan dipilih secara rawak melalui “random.org” & akan diumumkan seawal 1 Disember 2015 nanti

Jomla join… 🙂

 & jika korang bertuah menang baucer diskaun ni mungkin jugak boleh buat amal hadiahkan setin susu Isomil Plus ini untuk mereka yang mungkin memerlukan  😀

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

10 thoughts on “Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus Untuk 5 Pemenang by Zaleha Awaluddin”

  1. Pingback: Senarai Peserta Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus & Wang Tunai by Zaleha Awaluddin - ProVide Network

  2. Pingback: Senarai Pemenang Giveaway Baucer Diskaun Susu Isomil & Wang Tunai - ProVide Network

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge