Giveaway Syawal By Hanis Craft

Hari ni rasa sangat rajin nak blogwalking lepas dah siap tulis entri pasal lawatan ke muzium padi ni tadi.

Dalam dok skrol tu jumpa blog Hanis ni tengah promo giveaway kat blog dia. Alang-alang dah berblogwalking tu, apa salahnya kalu join GA sekaki kan? Hihihi..  😆

Boleh klik pada gambar bawah ni untuk join.

Giveaway ni masih berlangsung & tamat pada 8 Ogos 2015

Hadiah Pemenang Giveaway By Hanis Craft

Inilah hadiah bagi pemenang yang bertuah untuk segmen ni.

Sebuah bantal felt. Comel! Bestnya kalau ramai yang dapat menang bantal ni…  🙂

mohon kalian doakan bantal felt ni menjadi milik saya.. Amin

 

Siapa Penganjur Giveaway Syawal By Hanis Craft ni?

Mula-mula korang mesti rasa nak kenal dulu siapa tuan tanah yang provide giveaway ni kan?

Macam sayalah, nak kenal-kenal juga dengan pemilik blog myartcrafting.blogspot.com ni

Untuk pegetahuan semua, Anys Hazwanie ni adalah seorang blogger yang mempunyai kelulusan dari UiTM Mara.

Tentang Hanis Craft

Ini adalah official fb page Hanis yang memuatkan pelbagai koleksi kraftangan yang dibuatnya.

Kat sini ada juga dikongsikan tutorial untuk membuat pelbagai kraf yang menarik termasuklah satin ribbon yang biasanya boleh diguna untuk menghias baju & hadiah.

Korang yang membaca ni bolehlah sambil-sambil visit & like page ni ok

Hanis Craft

Hanis juga ada menjual:

  • Handbouquet yang baisanya diguna dalam majlis perkahwinan
  • Pelbagai kraft yang menarik termasuklah hand bouquet manik ni

Sebarang tempahan, boleh terus email kepada anyshazwanie@gmail.com

Saya dapat bayangkan cik Hanis ni orangnya sangat kreatif & mesti lemah lembut orangnya sebab tengok hasil kraf yang dia buat semuanya sweet belaka..

Ok then, terima kasih pada yang sudi singgah baca sini & terima kasih juga untuk cik Anys Hazwanie atas peluang yang diberikan untuk join giveaway ni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge