giveaway

JOM SERTAI : GIVEAWAY BY LZ

Dah lama betul tak aktif join Giveaway. Hari ni blogwalking geng-geng blogger maka tersinggahlah ke blog ni.

giveaway
Sila klik banner ni untuk join

Antara hadiah-hadiah yang menarik:

  • Hadiah Pertama: Mobile Tripod Stand
  • Tempat Kedua: MP3 Player Silver
  • Tempat Ketiga: Digital watch purple

 

  • Pemenang 1  hingga 3 juga akan dapat wang  tunai RM10.00 setiap seorang.
  • Hadiah misteri kepada seorang blogger bertuah.
Giveaway ini akan berlangsung dari 14.08.2017 hingga 31.08.2017.
Pemenang akan diumumkan dalam tempoh seminggu dari tarikh tutup penyertaan.

Pendapat Ikhlas Tentang Blog Lady in Red Planner

Blog Lady in Red Planner ni lah tuan empunya blog & giveaway ni.

Antara syarat wajib untuk layak join GA ni adalah kena nyatakan pendapat kita tentang blognya ini.

Ok, pendapat saya,

  • blog yang simple & menarik
  • background putih memang baik untuk pembacaan terus sampai kepada pembaca
  • banyak info yang nak disampaikan jelas

Semoga terus keep on update blog & semoga terus dapat banyak dapat job advertorial untuk blog ini. Aamiin.

Untuk syarat-syarat yang penuh, boleh terus klik banner di atas & follow je semua syarat yang dinyatakan jika nak join.

Sempat lagi tu. Tarikh tutup pun Merdeka ni.

Teruja nak join GA balik sebab nak meriahkan lagi entri blog & nak tambah rakan-rakan blogger juga sambil-sambil tarik trafik.

Bonus besar lah kalau dapat menang kan  😉



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge