kecutkan cyst

Kecutkan Cyst Dengan Selamat | Doktor Sahkan Cyst Tiada Setelah Amalkan Ini

3 Ogos 2018 yang lalu, kak Z wasap saya. Cemas sangat wasap beliau kali ni. Suspen saya sebab jarang kak Z yang mulakan perbualan unless beliau nak saya hantar apa-apa vitamin padanya.

Beliau dulu pernah ambil Ostematrix & Omega Guard untuk bantu atasi masalah lenguh tangan yang dialami. Februari lepas lah last beliau ambil.

Kak Z Cari Vivix Untuk Kecutkan Cyst 3 cm Yang Baru Tumbuh

kecutkan cyst

Kak Z nampak sangat panik.

Asal usul beliau jumpa doktor adalah nak periksa keadaan rahimnya manatahu lekat mengandung sebab haid pada bulan tersebut delay tak seperti bulan-bulan sebelumnya & ada sakit bawah ari-ari.

Doktor sahkan beliau ada ketumbuhan cyst sebesar 3 cm.

Kak Z agak risau. Sebab tu beliau dengan pantas hubungi saya untuk bertanyakan Vivix hasil dari pencarian beliau sendiri di media sosial.

Kandungan Vivix & Fungsi Vivix Untuk Kecutkan Cyst

Sebelum tu, saya juga ada fahamkan kak Z, Vivix adalah bukan ubat. Namun, Vivix juga boleh diusahakan untuk diambil sebagai salah satu ikhtiar mengecutkan cyst.

Vivix adalah produk vitamin Shaklee yang paling premium.

Di dalam Vivix mengandungi antioksidan yang kuat dari resveratrol & lain-lain polifenol dari sumber tumbuh-tumbuhan seperti:

  • Anggur Muscadine
  • Lobak ungu
  • Elderberry Eropah
  • Knotweed Jepun

Secara saintifiknya, key ingredient dalam Vivix terbukti membantu merencatkan perebakan sel-sel yang abnormal dalam tubuh manusia.

Sebab itu Vivix terbukti berjaya membantu kecutkan cyst ramai wanita lain sebelumnya.

Baca lagi tentang Vivix Shaklee

Testimoni Kak Z Kecutkan Cyst Setelah 2 Minggu Amalkan Vivix

Kak Z wasap saya balik petang semalam.

kecutkan cyst

Beliau bersyukur sangat dapat ikhtiar dengan Vivix.

Kali ni beliau nak repeat ambil GLA Complex pula untuk kekalkan kesihatan dalaman di samping amalkan Vitamin E Complex sebagai alternatif kepada Vivix.

GLA Complex tu beliau add on untuk bantu lancarkan haid beliau. Alhamdulillah seawal botol pertama lagi beliau dah berjaya datang haid balik 2 bulan berturut-turut.

Selain Vivix, memang kami syorkan untuk konsisten pengambilan antioksidan kuat ACE seperti Carotomax, Sustained Release Vitamin C & Vitamin E Complex Shaklee sebagai ikhtiar untuk tingkatkan imuniti dalam tubuh dari berlakunya ketumbuhan cyst yang boleh berulang.

Pemakanan & minum pun kena jaga. Elak ambil gula putih & makanan yang boleh cetuskan cyst dari berulang kembali.

vivix

Sekiranya anda berminat nak dapatkan Vivix ini untuk ikhtiar kecutkan cyst dengan selamat, boleh terus klik beli direct dari HQ Shaklee menggunakan kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan.

cara beli Shaklee

Anda juga boleh terus hubungi saya di 019-7646021 atau klik untuk wasap saya sekiranya berminat nak dapatkan penjimatan dengan pembelian 2 botol Vivix

pengedar Shaklee Skudai

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge