promosi shaklee januari 2018

Kejutan & Promosi Shaklee Januari 2018 Yang Mengujakan!

Alhamdulillah kita dah menjengak tahun baru 2018 yang pastinya banyak perubahan & kebaikan nak kita capai. Betul?

Begitu juga dengan pihak Shaklee Malaysia. Alhamdulillah tahun 2018 ini banyak kejutan & promosi Shaklee yang best-best.

Sebelum tu, jom tengok apa promosi Shaklee Januari 2018 ni

Promosi Shaklee Januari 2018

Sempena awal tahun ni, Shaklee bermurah hati buat promosi berikut:

  • Buy 3 free 1 Vitalea For Children
  • Buy 3 less 5% discount Omega Guard

Promosi Shaklee Januari 2018 – Vitalea For Children

Bulan Januari ni, pastinya ramai kanak-kanak telah kembali ke sekolah/ pusat asuhan kanak-kanak.

Sedang elok sangatlah promosi multivitamin kunyah untuk kanak-kanak ni sangat sesuai buat ibubapa yang merancang untuk bekalkan vitamin yang lebih bermutu tinggi & semulajadi untuk anak-anak mereka.

Beli 3 botol anda boleh dapat lagi sebotol percuma

kelebihan vitamin kanak-kanak Shaklee

Baca lanjut 7 perbezaan & kelebihan vitamin kanak-kanak Shaklee berbanding vitamin lain di pasaran.

 

Promosi Shaklee Januari 2018 – Omega Guard

Minyak ikan pun banyak jenis tau kat pasaran. Tahukah anda tidak semua minyak ikan memberikan komposisi asid lemak Omega 3 (EPA & DHA) dalam peratus yang sama?

Minyak ikan tulen Shaklee Omega Guard memberikan 99% minyak ikan yang kaya dengan asid lemak Omega 3.

Namun banyak juga minyak ikan lain lebih kaya dengan lemak ikan berbanding Omega 3.

Selain itu, Omega Guard adalah minyak ikan tulen yang disaring rapi 3 kali dari sisa pencemaran logam berat di lautan & antara yang paling tulen,

baik untuk kesihatan otak, kesihatan jantung (membantu meningkatkan paras kolesterol baik dalam darah) & anti keradangan dalam tubuh.

Oleh itu, buatlah pilihan yang bijak  🙂

Beli 3 botol Omega Guard anda dapat 5% penjimatan

Kejutan Shaklee 2018

Antara item baru yang akan dijual sepanjang 2018 adalah:

  • CoQ-Trol Plus (bermula Januari 2018)
  • Shaklee Youth (bermula Mac 2018)

Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge